Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy találtatok erre az...

Hogy találtatok erre az oldalra? És kb mióta válaszolgattok?

Figyelt kérdés
Én pl.: neten kerestem háhy fok van az űrben és akkor kiadta ezt az oldalt mert, kérdezte valaki... :)
2009. márc. 16. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Én is egy linken keresztül találtam rá. Pár hete szoktam belépni és olvasni-válaszolgatni.
2009. márc. 16. 12:55
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Én beírtam a keresőbe azt a kérdést, hogy mit kezdjek az életemmel és a google ide vezetett. :D

Ez kb. 1 hónapja volt.

Azóta járok ide kérdést írni, pontozni és válaszolni.

Nagyon jónak tartom az oldalt, csak kár, hogy néhány ember még ebbe is képes belepiszkítani...

2009. márc. 16. 13:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb. másfél éve találtam ide, amikor terhes lettem. Ha valamire rákerestem, mindig kiadta ezt az oldalt is. Januárban kezdtem válaszokat is írni. Eleinte élveztem, mert jó érzés volt így látatlanban is segíteni másoknak, de most már csak ritkán jövök, és kifejezetten az érdekes kérdésekre válaszolok csak, nem mindenre, amit tudok. Az oka egyszerű: valahogy minden témakört eluralt a vita és az agresszivitás, erre pedig nem vagyok kíváncsi.
2009. márc. 16. 13:50
 4/19 anonim válasza:
100%

Én is néhány hónapja találtam véletlenül a neten. Azóta ha van időm, olvasgatom a kérdéseket, válaszolgatok, kikapcsol.

Sok hasznos tippet, és ötletet kaptam már itt.

És nagyon jó, hogy olyan kérdéseket, amiket senkinek sem tudok feltenni (mert hülyének nézne, elítélne, vagy egyszerűen nem tudná a megoldást), itt minden félelem nélkül feltehetem. Erre lett kitalálva az oldal, és nagyon jó ötlet volt. Szívesen mennék alkalmazottnak a honlaphoz, és egész nap írogatnám a megoldásokat, egy jó kis fizuért :))

2009. márc. 16. 13:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm mutatta ( aki nem tom hogy talált rá), ez kb 2 hónapja volt, és azóta 2 naponta fenn vok. Nagyon szeretem, és hasznosnak tartom. Bár azokat,akik csak azért vannak, h baszogassanak utálom!!!
2009. márc. 16. 13:51
 6/19 anonim válasza:
87%
de én is kiakadok néha a sok agresszív, vagy cinikus választól... :(
2009. márc. 16. 13:51
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Én is egy kérdésre akartam választ kapni a neten (nem emlékszem már) és a google kidobta az oldalt. Ez december eleje körül volt. Azóta napi rendszerességgel, olvasgatok, válaszolok. Keveset kérdezek. Nagyon kedvelem az oldalt, bár néha vannak már unalmas kérdések, amikor egy hét alatt legalább tízszer merül fel az a kérdés, hogy csinálok naponta X felülést lapos lesz a hasam....
2009. márc. 16. 14:22
 8/19 anonim ***** válasza:
99%
Kerestem valamit és ide navigált. Kb. egy éve.
2009. márc. 16. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
99%
A google volt a tettes :) Keresgéltem talán egy házidogához, és itt találtam választ. Regisztráltam talán szeptemberben, és azóta körmölök szorgalmasan mindenkinek :)
2009. márc. 16. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:
99%

Én is kb. egy éve látogatom rendszeresen az oldalt. Próbálok segíteni az embereken, akik vagy jó néven veszik, vagy lepontoznak. Van olyan is, hogy kifejezetten azoknak próbálok válaszolni, akiknek még nem vagy nagyon kevés válasz érkezett, ilyenkor képes vagyok x időt eltölteni a neten szörfözéssel, hogy hátha tudok valami olyat találni, ami hasznos lehet a kérdezőnek.

Én is kaptam olyan válaszokat már ami újdonság volt számomra teljesen, pedig azt hittem nem tudnak újat mutatni a neten, már annyit kerestem abban a témában. Csak a személyes tapasztalatok miatt kérdeztem.

2009. márc. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!