Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt már olyan kérdés ezen az...

Volt már olyan kérdés ezen az oldalon, ami nagyon megfogott Téged?

Figyelt kérdés
Ami nagyon őszinte volt,vagy elgondolkodtató,vagy amiből úgy érzed tanultál és hasznodra válik!
2009. márc. 13. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy válasz volt egyszer olyan, aminél annyira egyetértettem a válaszadóval. Szinte meghatódtam.
2009. márc. 13. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Na ez! Ez most nagyon megfogott!!

:DD

2009. márc. 13. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés nem, annál érdekesebb volt. Válaszoltam egy kérdésre és pár válasszal később valaki nagyon szép és szívhez szóló dolgot mondott a válaszommal kapcsolatban (OFFolt :)). Irtam neki - nem válaszolt. Irtam neki másik email címemről (hátha az előzőt nem kapta meg) - nem válaszolt. Maradt a kérdőjel.
2009. márc. 13. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
igen:-) valaki szépet írt nekem
2009. márc. 14. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen,volt.Bár,pontosan nem emlékszem a kérdésre,de valami ilyesmi:Milyen lehet a társadalomtól teljesen elvonultan élni?

Azért ez tetszett a legjobban,mert én is nagyon sokat gondolkodtam a kérdésen korábban,és jól esett,hogy vannak még rajtam kívül ilyen emberek..

2009. márc. 17. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!