Szerintetek ez az oldal egytől tízes skálán mennyit érdemel?
10/8
Szerintem szuper oldal, nagyon jó, hogy van ilyen, az a -2 pont meg azért van, mert sajnos nagyon sok itt a hülye, gonosz, bunkó, nagyképű, fellengzős (stb) ember :-( Persze erről nem tehetnek az oldal szerkesztői, mert épp erről szól az oldal: Bárki beírkálhat,
8
-1 mert a kérdést nem lehet pontozni
-1 mert sok a kötekedő
amúgy meg sok hasznos dolgot tudtam meg itt
10/9
Én nagyon szeretem ezt az oldalt,első dolgom amikor géphez ülök,hogy ide feljövök,már jó pár éve regisztrálva vagyok,nagyon sok mindent tanultam itt,sok hasznos tanácsot kaptam,és adtam is!Szeretek olvasgatni itt,az emberek problémáit olvasni,meg csak úgy ha nagyon unatkozom is el vagyok itt:)
A -1 pont pedig csak a kötekedő/beképzelt/bunkó/nagyképű/paraszt/gonosz válaszadók miatt van,meg aki nem úgy válaszol a kérdésre,ahogy.
A chat pedig tényleg jó ötlet lenne!:)
Olyan 8 körül.
Jó volna, ha lenne pl. olyan menűpont is, ahol azokat a kérdéseket látom, amiket bejelöltem, hogy értesítést kérek, ha válasz érkezik.
Na meg ha ezen és a saját kérdéseimen belül is tudnék KERESSést indítani. Bár ez nem olyan hajde. Az előbbi viszont tényleg nagyon jó volna!
Chat-es ötlethez: valahol tényleg jó volna (bár már lassan mindenütt lehet chat-elni), de csak úgy ha továbbra is megmarad a névnélküliség! Valami álnéven be lehetne lépni arra a részre is, ha akarunk, ha meg nem, akkor csak az alap részig. (Alap rész alatt értem azt, ami most van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!