Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek ez az oldal...

Szerintetek ez az oldal egytől tízes skálán mennyit érdemel?

Figyelt kérdés
Szerintem kb.: 6 P.
2011. ápr. 28. 17:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

10/8

Szerintem szuper oldal, nagyon jó, hogy van ilyen, az a -2 pont meg azért van, mert sajnos nagyon sok itt a hülye, gonosz, bunkó, nagyképű, fellengzős (stb) ember :-( Persze erről nem tehetnek az oldal szerkesztői, mert épp erről szól az oldal: Bárki beírkálhat,

2011. ápr. 28. 18:12
 12/31 A kérdező kommentje:
írjatok minél többen érdekes lehet a végkifejlet
2011. ápr. 28. 18:15
 13/31 anonim ***** válasza:

8

-1 mert a kérdést nem lehet pontozni

-1 mert sok a kötekedő

amúgy meg sok hasznos dolgot tudtam meg itt

2011. ápr. 28. 18:15
 14/31 anonim ***** válasza:
khm.... 5?! :)
2011. ápr. 28. 18:17
 15/31 anonim ***** válasza:
7:))
2011. ápr. 28. 18:20
 16/31 anonim ***** válasza:

10/9

Én nagyon szeretem ezt az oldalt,első dolgom amikor géphez ülök,hogy ide feljövök,már jó pár éve regisztrálva vagyok,nagyon sok mindent tanultam itt,sok hasznos tanácsot kaptam,és adtam is!Szeretek olvasgatni itt,az emberek problémáit olvasni,meg csak úgy ha nagyon unatkozom is el vagyok itt:)

A -1 pont pedig csak a kötekedő/beképzelt/bunkó/nagyképű/paraszt/gonosz válaszadók miatt van,meg aki nem úgy válaszol a kérdésre,ahogy.

A chat pedig tényleg jó ötlet lenne!:)

2011. ápr. 28. 18:27
 17/31 anonim válasza:

Olyan 8 körül.

Jó volna, ha lenne pl. olyan menűpont is, ahol azokat a kérdéseket látom, amiket bejelöltem, hogy értesítést kérek, ha válasz érkezik.

Na meg ha ezen és a saját kérdéseimen belül is tudnék KERESSést indítani. Bár ez nem olyan hajde. Az előbbi viszont tényleg nagyon jó volna!

Chat-es ötlethez: valahol tényleg jó volna (bár már lassan mindenütt lehet chat-elni), de csak úgy ha továbbra is megmarad a névnélküliség! Valami álnéven be lehetne lépni arra a részre is, ha akarunk, ha meg nem, akkor csak az alap részig. (Alap rész alatt értem azt, ami most van.)

2011. ápr. 28. 18:28
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem maga az oldal nagyon jó! Legalább 10/9. Én személy szerint, azért vettem le 1 pontot, mert mérges vagyok, mikor a moderátorok pakolásszák az ember kérdéseit. Pláne, mikor feltettem egy számomra fontos kérdést ebbe a kategóriába, jöttek is elgondolkodtató válaszok, míg nem áttették a szex, szerelem témakörbe.. Hát mondanom se kell, megszakadt az értelmes válaszok zápora. Szóval az jó lenne, ha valahogy készítenének egy elkülönített tinédzser részleget.. Meg a primitív válaszolókat valahogy bojkottálnák.
2011. ápr. 28. 18:33
 19/31 A kérdező kommentje:
felettem a második ha bejelölöd ezt: "Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?" Akkor választ kaphatsz első kérdésedre (csak tipp)
2011. ápr. 28. 18:38
 20/31 anonim ***** válasza:
én csak mókázni járok ide,röhögni oltogatni a sok hülye csitrit,nem hiszem el hogy olyan kérdésekre nem tudják a választ hogy kell kikapcsolni a pc-t stb
2011. ápr. 28. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!