Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell lájkolni a válaszok...

Miért kell lájkolni a válaszokat? Vagy diszlájkolni? :3

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hogy fel-le menjen a %-a a válaszolónak. Én pl szoktam örülni, ha egy válaszom sikeres és sokan lájkolják, bár ez ritkább :D
2011. ápr. 26. 01:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem mielött nem volt a vv és nem írtam le a véleményem 72%-om volt:P most meg van vagy 68 körül:D
2011. ápr. 26. 02:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszerű mérce: Akinek feltűnően magas, azok a simulékonyak, akik gyorsan egyetértenek mindenkivel, és kapják a pluszt. A 60-70 százalékosak az átlag, akik többnyire érzésből, őszintén válaszolnak, de azért visszafogják magukat.

A 60 alattiak a kőkeményen őszinték, akik nem törődnek azzal, hogy a másiknak tetszik -e az igazság vagy sem.

2011. ápr. 26. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem írom meg azt a választ, amire tudom, hogy lepontoznak. Nehéz volt visszatornázni magam 80% közelébe.
2011. ápr. 26. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem azért írok véleményt hogy felpontozzanak, hanem mert ez egy fórumozós oldal, ahol mindenki leírja a saját véleményét, nem ír egy választ, amire majd felpontozzák.
2011. ápr. 26. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lájkolás, hanem azt jelenti, hogy a válasz hasznos volt-e vagy sem. Csak egyesek képtelenek ezt felfogni.
2011. máj. 1. 08:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden joggal lehet élni,de nem mindegy hogyan.
2011. máj. 2. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért mert ugy akarják egyesek.
2011. máj. 2. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban nem lájkolás. Sajnos, sokszor hiába írsz helyes választ, lehet, hogy az más válaszadónak (aki a válaszadási lehetőséget kommentelési lehetőségnek hiszi) nem tetszik, és megy a kegyetlen lepontozás. Vagy rosszabb esetben a jelentgetés.
2011. máj. 4. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért van itt lájkolás hogy evvel tudd visszajelezni a másiknak hogy

-köszi

vagy hogy

-"kabbe"

az utóbbi annak a formája hogy rosszat okozz a másiknak egyetlen feltétele van, hogy a másik azonosuljon a %-ával

más formája azért nincs mert azokat moderálják (sajnos (?) )

2011. máj. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!