Mi ösztönöz arra, hogy válaszolj a kérdésekre? Segíteni akarsz, unatkozol vagy a pontozás érdekel?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 22:24
11/13 anonim válasza:
Neeem tudook leszoknííííííí!!!!!!
12/13 anonim válasza:
Hogy tudom a választ. Azokat is megnézem, amikre nem tudom, mert attól még lehetnek érdekesek. Én nem feltélten segíteni akarok mert mindenen nem lehet. Inkább okosat szeretek hozzászólni az adott témához, tapasztalatot leírni, és amennyiben tudok, segíteni. És olyan kérdéseket tudok itt feltenni, amikben a tapasztalat érdekel legjobban, nem a segítség. Ez az oldal szerintem a tapasztalatokra épül. A pontozás meg egy baromság.
13/13 anonim válasza:
Szívesen segítek. Érdekel, mások mit írnak, néha unatkozom, akkor szoktam a mi a kedvenc könyved típusú kérdésekre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!