Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kérdeztél már úgy itt, hogy a...

Kérdeztél már úgy itt, hogy a válasz egy nagy b. volt, és jót nevettél rajta?

Figyelt kérdés
Pedig a Te kérdésed fontos lett volna,csak nem hozzáértő válaszolt egy nagyon "okosat".
2009. márc. 4. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen. Jártam már így.

Íme a legkirívóbb!

A kérdésem ez volt:

„Kinek az alkotása a Gellérthegy Duna felőli lábánál húzódó vaskerítés?”

Egy választ kaptam – azt is egy „humor-bugyortól”:

„A Vas Marcsáé. :))”

Persze azért azóta már „kinyomoztam” a választ a kérdésre.

2009. márc. 4. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Épp ma olvastam az egyik kérdésemre adott nevetséges választ.

A kérdés: Mit tehetnék, hogy ne menjek tönkre amiatt, mert kölcsön adtam valakinek és nem fizeti vissza?

Banktól vettem fel hitelt még a válság előtt. Egy gyerekkori ismerősöm kért tőlem és adtam neki, de becsapott. Már 3 papírom van, amit saját kezével írt, de tanúk nélkül írtuk alá. Úgy tudom, hogy a nevén nincs semmi. Beszéltem a családjával és azt mondták, hogy ha feljelentem, akkor ők feljelentenek engem uzsorázásért, pedig ilyesmiről nincs szó. Én azért vettem fel hitelt, hogy vállalkozzak, és csak 3 hónapra adtam oda neki, ami régen letelt. Persze ígért rá kamatot, de nem akkorát, mint az uzsora lenne. Én miközben nem fizet, teljesen tönkremegyek mind anyagilag és idegileg egyaránt. Mindenfelé tartozásaim vannak, el fogom veszíteni az ingatlanom, amire a hitelt felvettem Mit tudok tenni, milyen lehetőségeim vannak?

A kérdés kiírásának időpontja: 03-01 11:30

Privát e-mail a kérdés kiírójának

A válaszok

Elmészb egy ügyvédhez és elmondod neki ugyanezt.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

Értékeld a választ plusz pontokért!

A válasz megírásának időpontja: 03-01 11:36

Privát e-mail a válasz írójának

A kérdező kommentje:

Azért tettem fel itt a kérdést, mert reménykedem, hátha ért a jogi dolgokhoz valaki, mert nincs pénzem ügyvédre eme pillanatban. Próbálom fizetni a számláimat, hogy ne kapcsoljanak ki mindent, nem tudok most egy ügyvédet megfizetni.:

A komment megírásának időpontja: 03-01 11:46

Bíróságon pár év múlva pénzhez jutsz, ha jó a szerződésed formailag és tartalmilag, de én a helyedbe felhívnám az illető figyelmét hogy három napon belül hozza a pénzt, ha nem hozza elmennék és szétverném a fejét egy csendes helyen tanúk nélkül, aztán ezt hetente megtenném amíg nem fizet, fizetni fog hamar hidd el...

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

Értékeld a választ plusz pontokért!

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:29

2009. márc. 4. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésem volt:

Melyik hízlal kevésbé: 1 kis csomag pirított szotyola vagy 1 csomag mikro - popcorn?

Este 7 - ig bezárólag, melyiket érdemes fogyasztani? mindkettőt imádom, de nem tudom, melyik hízlal jobban.

Válaszokat előre is köszi.

Röviden tömören az volt a válasz, hogy nézzem meg a google - ban.

Nem is a válaszon magán nevettem, hanem azon, ahogy képes volt az illető odaírni, ami ugyanannyi időbe telt nagyjából, mint az, ha éppkézláb választ adott volna rá

( magyarul: megnevezte volna az egyiket, hiszen nem adtam meg olyan marha sok választási lehetőséget ) elvégre nem a "humor" rovatban tettem fel, hanem mit ad Isten, még a rovatot is eltaláltam: fogyókúra.

Nagyon ritkán "dobok bárkit kukába", de vhogy most fogytán volt a türelmem, na és a humorérzékem is...

Valahogy nem csípem a rosszindulatú embereket, én ha nem tudok valamihez hozzászagolni, akkor sem ajánlgatom a google - t, vagyis a tűt a szénakazalból.

Így aztán neki üzenem, ha esetleg olvassa: nem az elméletre voltam kiváncsi, hanem a GYAKORLATRA!!

2009. márc. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!