Ez hányadik regisztrációd az oldalon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 18:58
12/25 anonim válasza:
Húú kb 10.
Mindig kitiltottak, de hát sose sikerült még igazán.. ;)
13/25 anonim válasza:
Első. Minek regisztráltam volna újra? :D
14/25 anonim válasza:
Első, de van egy másik is, más néven, de sajnáltam elveszteni a sok válaszomat, ezért maradt ez.
15/25 A kérdező kommentje:
Csak, mert nekem is a 8. kb. valahogy nincsenek oda értem.... :D
2011. ápr. 11. 19:25
16/25 anonim válasza:
Nem bírják az emberek, ha rávilágítanak az unintelligenciájuk mértékére. Ha megteszed, hogy rámutatsz, akkor persze a sok kis szánalomhuszár rögtön megy árulkodni és sírni a moderátorok keblére.
Szegény moderátoroknak meg töke tele van azzal, hogy a sok hülyeséget törölgetik egész nap, és egyszerűbb valakit kitiltani, mint napi 50 hsz-ét törölgetni.
Jah, és első.
17/25 anonim válasza:
engem egymilliószor törölhettek volna de nem tették. de van 3 tartalék regisztrációm más más IP-röl, más E-maillel
18/25 anonim válasza:
2., mert az előző nevemet mindenki ismeri, és akkor nem tudnám kiírni a nevem. Azt már nem is használom.
19/25 anonim válasza:
Utolsó. Remélem kitiltanak lassan, mert függő lettem ettől a vacaktól.
Amúgy az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!