Van olyan Kérdés amire nem tudtak válaszolni Gyakori kérdéseken? :D
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 14:12
11/21 A kérdező kommentje:
De mi az hogy nem találták érdekesnek azért kérdezek meert fontos a válasz ....
2011. ápr. 13. 07:26
12/21 anonim válasza:
Szerintem van.Pl. hogy kell drótkeritésből női mellet csinálni?
13/21 anonim válasza:
Van hát! Például van-e Nokia N95 8GB telóra mappa titkosító program? Senki nem tudott érdemben válaszolni. Sajnos :-( .
14/21 anonim válasza:
Neeeeeeeeeeeeeeeem...neeeem...én mindent tudok.-.-
15/21 anonim válasza:
Nekem is van egy kérdésem, ami kint van kb. egy hónapja, és semmi:D Pedig nem hülyeség, azt kérdeztem, lehet-e szivárványos harisnyát, vagy hosszabb zoknit kapni valahol?:D De semmi. Sajna:D
16/21 anonim válasza:
hogyne lenne! nagyjából eddig 10-15 kérdést tettem fel, ebből 2-3ra nem kaptam választ :)
18/21 anonim válasza:
én pl felettem azt a kérdést, hogy ki lesz az előzenekar a Shakira koncerten? erre azt a választ kaptam, hogy "leszek és leszek és odafingok és mehet a nóta"
szóval úgy vettem, hogy nem kaptam választ :)
20/21 anonim válasza:
Van, enyémre még sosem kaptam választ.
Pl: hallottatok olyan SPAM-ről, ami küld egy felkiáltójelet az msn privát fiókodba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!