Titeket is bosszant ha egy válasz sem jön a kérdésetekre?
igen.
Nekem még mindig van 1 kérdésem (lassan 1 hónapja tetem fel)amire nem érkezett válasz.
Nekem ritka, ha nem jön válasz:)
És, ha kiírok egy kérdést elég csak 5 percet várnom :D
igen.
bár igaz eddig csak 1 kérdésemre nem kaptam választ, viszont az egyiknél aminél örültem volna ha értelmes választ kapok annál csak két emberke jól elszrakozik hogy virtuális puszit meg miegymást küldenek egymásak...
Tegyük azért hozzá, hogy sok kérdés is elég kretén. Én azokra eleve nem válaszolok.
Először is tanuljon meg írni az illető. Ha nincs egy minimumszint, akkor ne várjon választ.
Utána próbáljon meg értelmesen fogalmazni.
Harmadszor próbáljon nem provokatív kérdést feltenni, mert arra is igyekszem nem válaszolni.
Negyedszer meg előtte nézze meg, hogy a témában érkezett-e már hasonló. Mert ugye sokan felteszik ugyanazt a kérdést. Azokra szintén ne várjon értelmes választ.
Ha ezek a feltételek teljesülnek, és érdekel is engem a téma, vagy tudok rá választ, akkor válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!