Ha elolvasol egy kérdést, amiből nem derül ki, h milyen nem a kérdező, akkor nőnek vagy férfinak gondolod?
Általában tudom milyen nemű,a megfogalmazása alapján vagy (ha olyan) a kérdése alapján.
Ha nem tényleg' nem derül ki akkor ált. fiú,de nem filózok sokat rajta.
F/16
Igen, tegnap volt egy számomra is meglepő fordulat az egyik családi kapcsolatos kérdésben.. Írták, hogy menjen el a barátjával vagy ha nincs akkor a barátnőjével nyaralni vagy valami... erre kommentben kiderült, hogy van már párja, aki nő.. szóval férfi volt az illető, de a kérdése alapján valahogy én tuti nőnek gondoltam volna... :)) Szerintem javarészt nők írnak ide akár kérdést, akár választ, általánosságban a nők a grafománabbak.. :D De persze tisztelet a kivételnek! Tudom, sok férfi is van itt
Üdv:
31/N
Általában számomra már a kérdés megfogalmazásából kiderül hogy milyen nemű a kérdező, eddig még nem is tévedtem akikor a válaszokból később kiderült hogy nő vagy férfi.
De nekem van egy olyan tulajdonságom, hogy ha olvasom itt a kérdéseket, meg a válaszokat akkor az agyamban hangot és arcot is társítók az olvasott dolgokhoz.Na arra kíváncsi lennék hogy menyire jó ez a képzelő erőm. :)
Bár nemrég melóval kapcsban hívtak, és a hang alapján próbáltam elképzelni, és amikor találkoztunk meglepődve láttam hogy stimmelt a haj hossz és szín is, még az arc forma is, csak kicsit vékonyabnak képzeltem.
Ha semmiből nem derül ki, hogy az illető milyen nemű, akkor érdekes módon én férfinak képzelem el, mint ahogy a válaszolókat is többnyire férfinak gondolom, ha nem tesznek semmi utalást a nemükre.
Pedig én nő vagyok, szóval én aztán nagyon nem magamból indulok ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!