Miért pontozzák le a válaszom akkor, ha igaz?
Amikor válaszolok egy kérdésre, és nem azt írom, amit a kedves kérdező hallani akar, akkor rendszerint leportozzák azt a válaszom. Aki meg nagy baromságot ír, annak a válaszát meg 100%-ra értékelik.
MOndok egy példát :)
Rendszeresen előjön az a női kérdés, hogy hogyan lehet a zsírréteget csökkenteni a pocakon.
5-ből 4 "szakértő" azt javasolja, hogy felüléseket végezzen (ami baromság), őket megtapsolják, és megy a 100% értékelés nekik, én meg azt írom, hogy NEM lehet lokálisan zsírt égetni (ami igaz), és lehülyéznek, és 30% a válaszom értékelése.
Az ilyenek miatt rossz a helyes válaszaim aránya. OK, tudom, nem annyira érdekes, de néha bosszantó.
Bocs, de ennyire hülyék itt az emberek?
Szia!
Tök jogos kérdés, engem is foglalkoztat mostanába..
A másik meg amin fel vagyok háborodva, hogy vki feltesz egy kérdést, és akár a kérdezőt, akár a válaszolókat úgy elküldik a búsba.. Független attól hogy jó-e a kérdés, vagy hogy helyes-nem helyes a válasz..
Egy rakás bunkó ember van itt.. Ez az én véleményem. Aki élvezi, hogy másokat lepontozhat, meg mindenbe beleköthet..
Igen, ugyanezt mondom, sajnos rengeteg bunkót itt esz a fene. Nézz meg egy külföldi hasonló fórumot, és érdekes , hogy ott miért tudnak az emberek tök normálisan beszélni és segíteni egymásnak? Rejtély ...
Ez itt a hamisítatlan magyar mentalitás ....
Másrészt, feltesz vki egy kérdés.. Jó, lehet hogy egy kicsit butácska..
Erre jönnek a nagyokosak azzal, hogy ilyen kérdést hogy rakhatsz fel.. Tájékozódj előbb.. Buta vagy, tudatlan stb..
Ez a híres segítőkészség???
Véleményem szerint normálisan is el lehetne mondani az ilyet, nem pedig azzal, hogy rögtön ott kötsz bele az illetőbe, ahol tudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!