Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák le a válaszom...

Miért pontozzák le a válaszom akkor, ha igaz?

Figyelt kérdés

Amikor válaszolok egy kérdésre, és nem azt írom, amit a kedves kérdező hallani akar, akkor rendszerint leportozzák azt a válaszom. Aki meg nagy baromságot ír, annak a válaszát meg 100%-ra értékelik.

MOndok egy példát :)

Rendszeresen előjön az a női kérdés, hogy hogyan lehet a zsírréteget csökkenteni a pocakon.

5-ből 4 "szakértő" azt javasolja, hogy felüléseket végezzen (ami baromság), őket megtapsolják, és megy a 100% értékelés nekik, én meg azt írom, hogy NEM lehet lokálisan zsírt égetni (ami igaz), és lehülyéznek, és 30% a válaszom értékelése.

Az ilyenek miatt rossz a helyes válaszaim aránya. OK, tudom, nem annyira érdekes, de néha bosszantó.

Bocs, de ennyire hülyék itt az emberek?

2009. febr. 26. 09:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
97%

Szia!

Tök jogos kérdés, engem is foglalkoztat mostanába..

A másik meg amin fel vagyok háborodva, hogy vki feltesz egy kérdést, és akár a kérdezőt, akár a válaszolókat úgy elküldik a búsba.. Független attól hogy jó-e a kérdés, vagy hogy helyes-nem helyes a válasz..

Egy rakás bunkó ember van itt.. Ez az én véleményem. Aki élvezi, hogy másokat lepontozhat, meg mindenbe beleköthet..

2009. febr. 26. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Igen, ugyanezt mondom, sajnos rengeteg bunkót itt esz a fene. Nézz meg egy külföldi hasonló fórumot, és érdekes , hogy ott miért tudnak az emberek tök normálisan beszélni és segíteni egymásnak? Rejtély ...

Ez itt a hamisítatlan magyar mentalitás ....

2009. febr. 26. 12:24
 13/15 anonim válasza:
96%

Másrészt, feltesz vki egy kérdés.. Jó, lehet hogy egy kicsit butácska..

Erre jönnek a nagyokosak azzal, hogy ilyen kérdést hogy rakhatsz fel.. Tájékozódj előbb.. Buta vagy, tudatlan stb..

Ez a híres segítőkészség???

Véleményem szerint normálisan is el lehetne mondani az ilyet, nem pedig azzal, hogy rögtön ott kötsz bele az illetőbe, ahol tudsz..

2009. febr. 26. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Mond meg az igazat betörik a fejed.Egyébként ha jól értem a többi olvasó is, letud pontozni nemcsak a kérdező?Szerintem ha ez így van a kérdezőnek kielégítő volt a válasz akkor jó,hisz Ő kérdezett a többi nem számít.Szép estét
2009. febr. 26. 17:39
 15/15 anonim válasza:
Én csak arra pontozok, akinek hasznosnak találtam a válaszát. Akivel nem értek egyet, azt figyelembe se veszem.
2010. márc. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!