Miért csak 1 kérdést lehet feltenni 1 órában?
Ha tobb kerdesed is van, ird fel oket egy darab papirra!
Szerintem felesleges lenne tobb kerdest megengedni orankent, igy is rengeteg az olyan kerdes ami ismetli magat, es 0 vagy 1 valasz erkezik ra. Akkor minek???
egyetértek az előttem szólóval...:)
nem utánozni akarom, de pont erre gondoltam..
Hát, nekem eddig csak 6 kérdésem volt, és köztük kettő volt olyan, ami éppen akkor volt aktuális, a többi pedig már régóta foglalkoztatott. De eddig nekem nem jelentett problémát. Viszont tényleg előhozza a hasonló kérdéseket, és meg is néztem azokat, de az én kérdésem valahogy mégis kicsit másabb volt, bővebb, vagy egyedibb, és számomra nem volt kielégítő válasz a hasonló kérdésekben. De az engem is idegesít, hogy böngészek, és minden 2. kérdés ugyanaz, talán annyi a különbség benne, hogy a kérdést a végére teszi, nem az elejére...
Szóval szerintem sem ezzel van a legnagyobb gond. Meg aztán ha gép előtt ülsz úgyis, van jegyzettömböd, vagy microsft word-öd, ahova rögvest fölírhatod a kérdést, és elmentheted, amint eszedbe jut! :)
ezt a kérdést már én is fel szerettem volna tenni, ez a szitu veelem os elő szokott fourbulni.
Írd fel őket egy papírra-ahogy az első Válaszoló is írta-vagy csinálj magadnak több e-mailt, és mindegyikkel csinálj 1-1 felhasználónevet. Igaz így kicsit macerásabb, de felteheted egyszerre a kérdéseidet.
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!