Mitöl van az, hogy szeretnék szavazni egy kérdésre, amit kb. 5 perce raktak fel, és azt irja ki: értékelte valaki már erröl a gépröl?
Figyelt kérdés
Holott én vagyok csakis itthol,tehát más nem használhatta most a gépet.DINAMIKUS AZ IP CIMÜNK TALÁN AZÉRT VAN EZ?2009. febr. 23. 15:23
1/6 anonim válasza:
Hát elvileg már szavaztál és azért...
2/6 anonim válasza:
Nem ülsz olyan tűzfal mögött, amely több embernek szolgáltat internetet? Pl. egy vállalati tűzfal.
3/6 anonim válasza:
ismerős.
nekem akkor van ilyen,amikor belassul a gépem,ezért esetleg 2-szer is rákattintok a kézre.olyankor írja ki.
4/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert a szolgáltatód felváltva, több embernek osztja ki ugyanazt az ip címet.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én használom ezt az IP CIMET egyszerre?
2009. febr. 25. 12:15
6/6 A kérdező kommentje:
És azt megtudom valahogyasn nézni ,hogy kinek adta ki még az én Ip cimemet?
2009. febr. 25. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!