Csak nekem furcsa, hogy ezen az oldalon ennyien "kiadják" magukat?
Én ha kérdést teszek fel, vagy akármi bizalmas dolgot írok, kissé ferdítek bizonyos adatokat hamisan adok meg (pl. gyerekek száma, neme, férj kora, kinézet) csak azért hogy lehetőleg ne ismerjenek rám, de magát a közlendő dolgot nem befolyásolja. .
De szerintem ezt többen is csinálják.
Szerintem aki itt "teregeti a szennyest", az sajnos olyan helyzetben van, hogy nincs kihez fordulnia segítségért, vagy az ő közreműködésükkel sem sikerül megoldani a problémát. Esetleg szégyenli az ügyet megosztani az ismerősökkel..
Többnyire szerintem az első verzió lehet igaz..
13:02:
Kösz a személyeskedést. Igen, a kocsiból írok. Igen, sapkában, kesztyűben. Igen, van kisgyerekem, aki sokszor az apjával van, aki MUNKANÉLKÜLI, tehát itthon van egész nap. Mellesleg pedig a Nagyi is a szomszédban lakik.
Szerintem egyáltalán nem írok sokszor. Naponta általában egyszer jövök ki, ma kétszer jöttem, mert délután csak 10 percet lehettem kint, más dolgom akadt.
Ha nem akarod, ne hidd el. Pedig én éppen az vagyok, aki sem az adatokban, sem másban nem szoktam ferdíteni itt a Gyakorin. Éppen ezért van jól beazonosítható nevem is, nem úgy, mint neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!