Miért nincs chat szoba?
Már gondoltunk mi is ilyesmire, de nem tudjuk, lesz-e valaha.
Sajnos a válaszokban való fikázódást ez sem fogná vissza.
Volt már, hogy a válaszolóval szívesen váltottam volna néhány szót a kérdésemmel kapcsolatban, s ímélben igen lassan megy, erre is jó lett volna a chat szoba pl. Én szorgalmaznám az ötletet, mert egy kérdésben még kiegészítve sem tudja az ember olykor konkrétan megfogalmazni, amit szeretne.
Nem csak rossz oldala lenne egy ilyen reformnak szerintem.
Ha lenne egy ilyen szoba, attól még tökéletesen működhetne ez a fórum is a megszokott módon, csak még több lehetőségünk adódhatna. Végtére is nem kötelező igénybe vennünk minden szolgáltatást, amibe belebotlunk.
És ezúton is elégedetségem fejezem ki az eddigi változásokat illetően :)
És kampányoljunk az újabb lehetőségekért! ;)
Támogatnám én is; szerintem hasznos lenne nagyon.
Ha okosan csinálnák, akkor a kérdéses-válaszos rész sem tünne el. A legjobb szerintem az lenne, ha a témakörök vagy a kérdések mellett jelenne meg egy-egy topik; ahol az aktuális témát ki lehetne jobban vesézni. Ettől függetlenül a kérdésekre ugyanúgy lehetne választ adni; és szerintem adnának is választ az emberek.
Én nagyon nem örülnék, ha a nevem megjelenne egyes válaszaim mellett. Nem rosszak vagy fikázóak, de pl túl intimek. Én szinte mindenhol ezzel a névvel vagyok regelve.
( 3. válaszoló )
ha nekem megjelenne a nevem kurva dühös lennék és soha többet nem járnék az oldalra
én is sok helyen vagyok ezen a néven sőt ismerőseim is szólítanak így, és lehet hogy kicsit új oldalamról ismernének meg
és akkor az egész sokkal személyesebb lenne, hogy jaj a gino (toplistából néztem ki a nevet:) )lebunkózott most akkor én leértékelem az összes válaszát, és az nagyon szar lenne szóval a név ne jelenjen meg!!
de a chatszoba jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!