Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy-hogy itt nincs moderátor?...

Hogy-hogy itt nincs moderátor? Vagy csak nem tudok róla?

Figyelt kérdés
Jó pár kérdésre adott választ végig olvastam. Számos esetben rendkívül sértő megnyilvánulásokat volt "szerencsém" végigolvasni. Olyan érzésem volt, hogy egyesek itt - a névtelenség teljes biztonságában - élik ki magukat. Ezekre nem igazán voltam kíváncsi, és a hangulatomon nem sokat segített, hogy azonnal továbbléptem egy ilyen láttán.
2011. febr. 15. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában az ilyen rövid és értelmetlen, témához nem kapcsolódó kommenteket szokták törölni, de azt se mindig, csak onnan tudom, hogy az enyémeket törölték néha : D

A kérdéseket viszont eléggé moderálják, nekem abból is töröltek már ki egy csomót, ha csak hülyeség és semmi értelme, vagy ha vmilyen személyes adat van benne más emberről.

2011. febr. 15. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:

jah most az én egyik kérdésemet is törölték de nemtom mért?

nem volt benne semmi sértő se káromkodás am betűse

2011. febr. 15. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Van moderátor és dolgoznak a fiuk éjjel-nappal,keményen.
2011. febr. 16. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát biztos van elég dolguk ,ennyi emberrel szemben.
2011. febr. 16. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ha valami nagyon olyat találok, azt jelentem, és le szokott kerülni. Már én is jártam úgy, hogy véletlenül rosszat linkeltem, és kivágták valszeg 18.-as miatt. Persze én azt nem korlátozottról szedtem. Biztosan vannak modik, de te is tudod, hogy mindent nem olvashatnak át.

Szerintem te is jelezd, ha túlmentek a célon, legalább nem nekem kell. Ha pedig a cigis ügy, én kérek bocsit.:)

2011. febr. 16. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy vannak és dolgozunk keményen.
2011. febr. 22. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Cucko,te is moderátor vagy?
2011. febr. 23. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt egy olyan benyomásom, hogy cucko is moderátor.:D
2011. febr. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!