Mit csináljak, ha nem kaptam választ a kérdésemre?
Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést, de azután se kaptam rá választ, hogy kiemeltem. Kiírtam megint zgyanazt, mivel másodszor nem lehet kiemelni, erre kaptam egy figyelmeztetést a moderátoroktól, de válasz továbbra se érkezett. Harmadszor nem merem kiírni, pedig nagyon fontos lenne. Mit csináljak ilyenkor?2011. febr. 15. 08:15
2/7 anonim válasza:
Reklámozd a linkjét más kérdésekben egy másik felhasználóval :D
3/7 anonim válasza:
töröld ki azzal a kis pici xel és és írd ki újra talán így működik
4/7 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ez a kérdés.
Amúgy a kis x nem megoldás, mert az csak a kérdéseim listájáról szedi le a kérdést, itt az oldalon attól még ugyanúgy megtalálható.
2011. febr. 15. 22:53
6/7 anonim válasza:
ott válaszoltam, de azért ide is beírom:
Nem nagyon értek hozzá uh lehet butaságot írok, de
próbáld meg azt hogy kikapcsolod az IP-cím ellenőrzést(biztonságos beléptetést)
ott van a jelszó alatt.
Nekem is szokot szarakodni.Ha vezetékes nettel lépek be akkor nem gáz, de ha mobil nettel akkor ha be van kapcsolva az ellenőrzés, akkor ugyan úgy vissza dob a kezdőlapra.
7/7 anonim válasza:
Van igy nekem a satelitesen is,elébb,elébb kifárad vagy mi a fene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!