Van-e jelentősége annak, hogy valaki a toplista hányadik helyén "tartózkodik"?
Szerintem semmi, persze az már kissé elgondolkodtató, hogy az első 655 helyen egyetlen „kolléga”sincs, akinek az eddigi válaszai 100 százalékos minősítést kaptak.
Természetesen nem kekeckedni akarok, csak mint új szereplő, szeretném megérteni ennek az oldalnak a lényegét, rendszerét, működési elvét.
annak szerintem sincs semmi jelentősége h hanyadik vagy, ez sztem csak azért van, h érdekesebb legyen...
a lényege az hogy te is kérdezhetsz olyan dolgokat amiket nem mertél, vagy érdekel és ugyanígy megoszthatod tapasztalataidat/tudásodat mások kérdéseire válaszolva :)
remélme érthetően írtam le :)
üdv
Igen. Köszi a válaszodat. Teljesen érthető. Én is hasonló véleményt alakítottam ki magamban az oldallal kapcsolatban.
Iparkodom is olyan kérdéseket feltenni, amelyekre választ kapva nem csak én, hanem mások is „gazdagodnak”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!