Hogyan lehet 1826 pontot elérni 1 nap alatt?
Aki nem tudná: Főoldal és alul a témakörök alatt Toplista.
Anyamaci nem akarok kötözködni, csak kíváncsiskodtam.
Nem számoltam ki mindenki pontját, csak az első tízet figyelem, mert én is benne vagyok.
Kedves 16:18-as válaszadó. Úgy látom Neked is baromi sok időd van, hiszen képesvoltál kiszámolni, hogy a pontjaim hány százalékát teszik ki a kérdések, válaszok és értékelések. :-)
Nem tudom, hogy te szoktál-e házimunkát végezni, de tudhatnád, hogy egy átlagos méretű lakást kitakarítani napi kb 1-1,5óra. Ha a főzést is hozzá számolod, akkor még plusz 1óra.
Régóta látogatom az oldalt, de táppénzen csak január óta vagyok és leszek is egészen addig, amíg meg nem születik a kislányom. Addig is jobb híján olvasgatom a kérdéseket és válaszokat. Mivel az ágyból nem nagyon kelhetek ki, más szórakozásom nem igen maradt. Gondolom szülés után már nem lesz ennyi szabadidőm.
Egyébként az én életem nem attól lett boldogabb, hogy jelenleg második vagyok a pontlistán, hiszen ezzel úgyis csak azt értem el, hogy elég sokan támadnak (pl. Te is).
De azt még most sem értem, hogy miért fáj egyeseknek, ha vannak olyanok, akik ezen az oldalon töltik a napjuk nagy részét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!