Ki szerkeszti át az általam föltett kérdéseket? Már nem egyszer megfigyeltem, hogy másképp jelenik meg mint ahogy én ide beírom!
Az oldal moderátora.
A kérdések, melyek elvesznek a körmondatokban, olvashatatlanok a helyesírási hibáktól, felesleges "kérlek válaszoljatok", "sürgős", "csak az válaszoljon, aki tudja válasz" részeket tartalmaznak, illetve túlbonyolított és egyszerűbben is megfogalmazhatók, így járnak, az oldal színvonala miatt módosítunk rajtuk. Ez egyébként a kérdéskiírás szabályaiban is olvasható.
Amúgy ez nagyon sok esetben idegesítő, mert sok esetben volt hogy a kérdésemet úgy átfogalmazták -egyszerűsítették-, hogy aztán más lett a jelentéstartalma.
Azért nem kell túlzásba esni ilyen téren sem.
aha,eddig azt hittem nem vagyok egy antitalent érthetetlen,de most már kételkedem.
De tény,hogy néha úgy átírják,hogy abszolút nem is azt kérdeztem.nembaj majd próbálkozom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!