A moderátorok miért nem bírnak engem? (lent. : D)
Figyelt kérdés
Már vagy 5 kérdésemet kitörölték.ezek közt volt hülye kérdés is mikor unatkoztam és azért írtam ki, de tegnap pl teljesen normális kérdést írtam ki és mára ki törölték. Bezzeg másoknak idiótábbnál idiótább kérdése van fent, azt nem törlik..: S
Mi bajuk van velem?
2010. dec. 5. 14:43
1/16 anonim válasza:
szerintem azért mert nem abba a kategóriába írod amibe kell, például,hogy kerül a családi kapcsolatokhoz ez a kérdés?:D
2/16 A kérdező kommentje:
háát itt legalább kapok választ..és ha rossz a kategória tegyék át vagy nemtudom..
2010. dec. 5. 14:53
4/16 A kérdező kommentje:
kösziiii.: D
2010. dec. 5. 15:00
5/16 anonim válasza:
Ha rossz a kategória, átteszik. De ha egyértelműen ki is jelented, hogy direkt teszed rossz kategóriába, mert így legalább válaszolnak, akkor ne csodálkozz, ha törlik.
6/16 Saten. válasza:
Engem sem bírnak :D Szerintem már a pokolba kívánnak engem. (Ezúton üzenem nekik, hogy bocsi nem direkt volt most az újrareg csak senki sem tudta megtanulni az új nevem! Azért remélem nem haragudtatok meg ;))
8/16 anonim válasza:
Két kutya sétál az utcán, odaérnek egy házhoz, erre az egyik:
- Ez nem a Vágó István háza? (Vágó István: ő vezette a Legyen ön is milliomos c. műsort)
- Nem tudom. Megjelöljük?
Érted a viccet? nekem kellett egy kis idő hogy leessen. de addig sem unatkozol. :)
9/16 Saten. válasza:
Akkor jó :) jó végre újra a régi nevemben írni :D csak az a fránya pont... de az már mindegy ;)
10/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..és Saten nagyon megtisztelve érzem magam, hogy válaszoltál a kérdésemre.xD
de amúgy nem a kategóriátol függ mindig jóba rakom..: S
2010. dec. 5. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!