Ha jelentek egy választ, akkor hány napot kell várni, hogy letöröljék?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 09:36
1/11 anonim válasza:
Ha valóban indokolt a törlése, akkor általában néhány órát.
2/11 A kérdező kommentje:
én is így gondolom,csak ha szerintük nem idokolt a törlése legalább rám írhatnának,hogy fújjam fel a macskát vagy valami.....úgy legalább tudnám,hogy miért nem törlik.már 3 napja jelentettem egy választ.
2010. dec. 5. 10:10
3/11 anonim válasza:
Akkor törlik csak, ha trágár, vagy sértő a szöveg, nem csak egy ember számára. Értsd: lehet hogy neked nem tetszik a válasz, de valójában az átlagember számára nincs benne sértő. Ez van... :S
4/11 A kérdező kommentje:
igen értem...mondjuk ebben az a jó,hogy az átlagembert nem nagyon fogja érdekelni,hogy a kérdésemre ki milyen választ ír,mert nem őt provokálja az illető,hanem engem.szóval más max.röhög rajta egy jót...
2010. dec. 5. 10:46
5/11 anonim válasza:
A moderátor azt nem bírálhatja, hogy az adott válasz neked személyszerint sértő e. Pl. azért mert valaki azt írja egy kérdésre, hogy szerinte az abortusz jó fogamzásgátló megoldás, az lehet hogy sérti egy mélyen vallásos ember érzéseit, de attól még önmagában nem sértő válaszként.
6/11 A kérdező kommentje:
azt értem,hogy így nem bírálhatja,hogy személyesen sértő-e,de amit jelentettem választ,az elég egyértelműen provokálás volt.az egy másik dolog,hogy ezt csak én jelentettem,más pedig nem jelölte meg,mert nem érdekelte,akkor sem ha látta,hogy provokáció.szóval azért furcsállom a dolgot.
2010. dec. 5. 13:37
7/11 A kérdező kommentje:
A moderátoroknak írom,ez volt a kérdésem:"Az Isten kinek mi (pl. egyik haveromnak kiskorában hypós flakon volt, nekem meg sült tojás)?" /humor kategória/
Az utolsó két válasszal van bajom(64% 16:33 és 16:35)
2010. dec. 5. 13:50
8/11 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de szerintem a kérdés inkább kifogásolható, mint a válaszok, még akkor is, ha a vicc kategóriába írtad...
9/11 A kérdező kommentje:
Mi benne a kifogásolható,kifejtenéd mert érdekelne? persze ha te is bigott vallásos vagy,akkor megértem,hogy így gondolkozol,de ez a humorba lett feltéve,és nem sértő jelleggel,nem vallásos emberek cseszegetése volt a cél.a saját gondolataimat pedig jogom van beírni ide kérdésként.ha egy vallásos ki akarja élni másokon az intoleranciáját,menjen fel a vallás-valláskritika oldalra és ott aztán leolthat mindenkit kedve szerint.de azért mindenbe ne üsse már bele az orrát,nem ő az atyaúristen....egyébként érdekes,hogy a többi válaszoló normálisan tudott válaszolni és nem sértődött meg,csak az az egy.mindenkinek pedig nem tudom eltalálni az ízlését.
2010. dec. 5. 18:11
10/11 anonim válasza:
Nem vagyok bigott vallásos, sőt, még vallásosnek se mondanám magam, csak hívőnek. Egyrészt azért sértő, mert a 10 parancsolatban szerepel, hogy Uradnak nevét hiába szádra ne vedd, ez a kérdés pedig nagyon hiábavaló volt. A másik az, hogy annak, aki hisz, Isten nem hasonlítható egy hypos dobozhoz, vagy tojáshoz, egyéb tárgyhoz, lényhez vagy jelenséghez. A hívők sosem fogják megérteni, hogy lehet ilyesmiből viccet csinálni-és egy nem hívő sosem fogja megérteni, miért tartják ezt a vallásos, vagy csak hívő emberek ezt sértőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!