Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy akik...

Miért van az, hogy akik csúnya szavakat írnak a válaszba azok egy betű helyére csillagot tesznek vagy két betű közé pontot?

Figyelt kérdés

A csúnya szó ettől még csúnya szó marad, ezért nem értem

hogy minek csinálják ezt. Teljesen felesleges.

2010. nov. 26. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

ma 15:18

"Kezdjük pl ott, hogy ezzel a kultúrmédiás dologgal jobban nem is mehettél volna félre. Én ugyanis nem nézek Tv-t!"--erre ne légy büszke!!

Talán innét is ered hogy egynémelyik dologban inkább az aluljáróban terjengő pletyik mint a tisztánlátás tükröződik.Javaslom hogy azért néha nézz Tv-is,hátha kicsit tájékozottabb lennél akkor.

T.Kérdező!Látom Te is előszeretettel irod le a csunya szavakat a kommentekben!Jópofa ugye ahogy ott van és nem törlik!!??Vagy csak ennek apropóján tetted föl a kérdést??Ja meg pontgyüjtés gyanánt!!

2010. nov. 27. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:
14:32 Igen, egyedül Te nem tértél el a tárgytól. Nem tudom a többiek, mit agyatlankodnak, egy egyszerű intelligencia kérdésből, faji, etnikai, politikai vitát kovácsolnak.*
2010. nov. 27. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Igazat is adnék,de Te azt is annak tudnád be hogy énis roma vagyok és csak magamat mentegetem.Honnét ez a rendkivül erős késztetés hogy bebizonyitsd a felsőbbrendüségedet?Még velem szemben is!Gondolom hallottad az aluljáróban hogy mások irásából lehet az egyéniségükre következtetni--dehát könyörgöm az a kézzel írott szövegre vonatkozik!!Ne vedd rossznéven,de annyi fölösleges dolgot összehabratyoltál eddig,hogy sem időm,sem kedvem nincs a pengeéles agyad minden villanására reflektálni.Gyenguszok az érveid-vagy én mást értek azon amit mondasz.Tudd be ezt annak hogy én csak az én eszemmel tudok gondolkodni,te meg a Tiéddel.(vagy azzal sem!!)

A szeretet szót meg azért tűztem be mert a lelkiszegények attól megszoktak hatódni-vagy agressziót vált ki náluk!Nem láttam az arcod,de szerintem te berágtál mint a szú!!Nembaj,majd kialszod,pofon meg úgysem tudsz vágni mert annyira mindentudó(mindent tudó!!) még Te sem vagy!!Meg egy nőt Te biztosan nem ütnél meg-hacsak szeretetből nem.Arra meg azt mondtad hogy nem szeretsz!!Pussz

2010. nov. 27. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Most látom hogy fiam nem jelkezett ki és az ő nevében írtam--válogasd ki!!!!
2010. nov. 27. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
fuck-ot nekem is engedi h elküldjem , lehet azért mert nem magyar :O
2010. nov. 28. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
pl.: a hűlyét kipontozza
2010. dec. 1. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
ha helyesen irod... hülye
2010. dec. 1. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:

baszni

Na, ezt most ki kellett próbálnom :D

2011. febr. 5. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Nini, nem pontozta ki a csúnya szavamat...
2011. febr. 5. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!