Miért van az, ha írok ki egy kérdést, akkor mindennek le vagyok hordva?
Nyilván többféle oka lehet, bár én soha nem hordtam le senkit, én leggyakrabban ezt olyan kérdéseknél látom, ahol baromi nagy helyesírási hibák vannak (és itt nem az elírásra gondolok), akármilyen jó is a kérdés. A sok helyesírási hiba sok embernek szúrja a szemét, és valószínűleg rögtön hülyének könyvelik el a kérdésfeltevőt, aminek egyesek hangot is adnak.
(Jelen kérdésedben is van néhány, az 'értem' után vessző kell, a 'megfigyeltem' egy szó, a 'hiszik' után is kéne vessző, és a 'lehordhatnak' sem két szó. Vessző kell még a 'hanem' elé is.) Esetleg írd meg a kérdésedet word-ben, kapcsold be a helyesírás ellenőrzését, és csak azután tedd fel itt a kérdéseidet.
Másik ok szokott lenni a bonyolultan megfogalmazott kérdés, amit a kérdésfeltevő hiába ért, a válaszoló viszont nem vágja, hogy a kérdező mit akar.
És vannak még a tényleg ostoba kérdések is, a 'kanális szélén ülve ebihalak úsztak ARRAFELÉ, tehes lehetek-e' -típusúak. Ezt inkább nem fejtegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!