Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, ha írok ki egy...

Miért van az, ha írok ki egy kérdést, akkor mindennek le vagyok hordva?

Figyelt kérdés
Nem értem miért van ez.De már meg figyeltem az oldalon van egy két ember és azt hiszik ők mindenkit le hordhatnak mindennek.Szerintem az emberek nem azért írnak ide,hogy szidást kapjanak hanem azért,hogy választ kapjanak a kérdéseitekre.Szerintetek is így van?
2009. jan. 13. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
ne kell hülyeségeket kérdezni, és akkor nem fognak kiakadni az emberek
2009. jan. 13. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
De hát mindig értelmes kérdést kérdek amúgy kösz,hogy te is így válaszoltál
2009. jan. 13. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Ez is a kérdés is egy baromság,semmi haszna nincs.
2009. jan. 13. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Írsz egy kérdést, amit te kérdeztél? Egyébként tényleg szórakoznak egyesek ilyennel, nem baj, ez legyen az egyetlen örömük az életben.
2009. jan. 13. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Vannak itt sokszor olyan kérdések, amikkel még a legbéketűrőbb embereket is sikerül kizökkenteni a nyugalmából. Ellenben, ha értelmes kérdésre kapsz kötözködő vagy bunkó választ, az annyit jelent, hogy van itt fenn egy-két olyan egyén, aki azt élvezi, hogy megbotránkozatja a "közönséget". Nem érdemes foglalkozni velük, mert annál jobban hergeled őket, de ha kirívó esetről van szó, akkor jelezd a moderátoroknak.
2009. jan. 13. 21:30
 6/8 anonim válasza:
94%
jaja.. ne legy ilyen kis mimoza, es irogass batran sok okos kerdest .. es ne torodj a sok pihent emberrel, aki azzal szorakozik hogy masokat piszkal.. biztos mindig lesz valaki aki segitokeszen megvalaszolja a kerdesedet..
2009. jan. 13. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
talán csk túlérzékeny vagy, lehet jó szándékkal jön a válasz, csak nyersebben fogalmaz, mint a te elvárásod. A tartalmát nézd!
2009. jan. 14. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván többféle oka lehet, bár én soha nem hordtam le senkit, én leggyakrabban ezt olyan kérdéseknél látom, ahol baromi nagy helyesírási hibák vannak (és itt nem az elírásra gondolok), akármilyen jó is a kérdés. A sok helyesírási hiba sok embernek szúrja a szemét, és valószínűleg rögtön hülyének könyvelik el a kérdésfeltevőt, aminek egyesek hangot is adnak.

(Jelen kérdésedben is van néhány, az 'értem' után vessző kell, a 'megfigyeltem' egy szó, a 'hiszik' után is kéne vessző, és a 'lehordhatnak' sem két szó. Vessző kell még a 'hanem' elé is.) Esetleg írd meg a kérdésedet word-ben, kapcsold be a helyesírás ellenőrzését, és csak azután tedd fel itt a kérdéseidet.

Másik ok szokott lenni a bonyolultan megfogalmazott kérdés, amit a kérdésfeltevő hiába ért, a válaszoló viszont nem vágja, hogy a kérdező mit akar.

És vannak még a tényleg ostoba kérdések is, a 'kanális szélén ülve ebihalak úsztak ARRAFELÉ, tehes lehetek-e' -típusúak. Ezt inkább nem fejtegetem.

2009. jan. 14. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!