Miért nincsenek az eddig megválaszolt kérdéseim meg számozva?
Figyelt kérdés
Elkezdtem"kitakarítani",rengeteg van.Most nem tudom,hogy hol hagytam félbe.2010. nov. 22. 13:36
11/15 anonim válasza:
Semmi, max annyi hogy valamivel rendezettebb legyen.. Egy csomó kérdés van amire nem érdekelnek az új válaszok, pl a "mit ettél tegnap" típusúak.. csak azokat hagynám bent ahol valami értelmes eszmecsere folyik.
12/15 anonim válasza:
én pl azokat törlöm amikből teljesen más témáról kezdenek beszélni és csomó válasz megy rá csak beszélgetésből ami nem érdekel. és a legtöbb humor kategóriás kérdés
13/15 A kérdező kommentje:
Ha egy régi kérdést újra szivesen elolvasnék, meg sem találom.
2010. nov. 22. 14:36
14/15 anonim válasza:
Remélem olvassák és akkor figyelembe veszik a javaslatom-persze ha kivitezhető--Tahát::Ha ctrl-el meg balgombbal törlök akkor egyből törlődjön,ha meg egyenként akarom akkor maradjon ez ami most van.Igy lehetne elaprózva is meg hatékonyan is !Ti jónak tartanátok?
15/15 anonim válasza:
ma 17:17-hez pótlólag:Ezt kérdezőnek arra irtam hogy reméli a módik olvassák,csak közbeirtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!