Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha valaki privát emailt küld...

Ha valaki privát emailt küld nekem, akkor ha válaszolok neki látni fogja az email címem? Mert én látom az övét.

Figyelt kérdés
Nem perverz meg ilyenek, csak valami műsor szerkesztője, aki toboroz. Ez meg engem nem érdekel, így nem megírnám neki. Köszi
2009. jan. 12. 16:28
 1/5 anonim válasza:
84%
Ha emailt küld Neked akkor tudja az email címedet. Akkor miért probléma az hogyha válaszolsz neki , látni fogja a címedet vagy nem? Különben a címed amelyikről az emailt küldöd látható a címzettnél. Nem igazán érthető a kérdésed.
2009. jan. 12. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm, akkor erre is "rájöttem" :P. Köszi
2009. jan. 12. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, rosszul tettem fel a kérdést.
2009. jan. 12. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha erről az oldalról ír, akkor nem tudja az e-mail címedet, csak ha válaszolsz rá, hiszen akkor már rendes e-mailt küldesz. De aki innen ír neked, az gyakorlatilag az oldalnak küldi el, és innen továbbítják neked.
2009. jan. 12. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak. Erre irányult a kérdés, akkor mégsem volt annyira érthetetlen. Csak azt gondoltam, ha válaszolok, akkor az is ezen az oldalon keresztül megy és megszűri a személyes infót. Üdv
2009. jan. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!