Szerintetek jó lenne pszichológia, filozófia és édességek kategória?
Őszintén szólva, nem tudom. De növényekkel kapcsolatost el tudnék még képzelni.
Üdv, HajDoktor
Persze!Mert mig a pszihológiai kérdésen filozofálnánk addig azon morfondiroznánk hogy miért pont most nincs itthon egy kis édesség!
Én támogatom az ötletet mind a 30%-ommal!!
Ha még van ilyen épitő jellegű ötleted akkor arra is vevő vagyok!!!Legalább mi gyagyák tartsunk össze!!
A T.módit meg kérem legyenszives a kérdésedet áttenni a humor kategóriába,hiszen oda való!
Utolsó kettő, ti hülyék vagytok. Rengeteg pszichológiai kérdés fordul meg az oldalon, ami jobb híján például az ezotériába kerül.
A filozófia meg azért kéne, mert ha ugyanazt a kérdést humorba teszem fel, akkor elökörködik azt, amit én esetleg komolyan gondolok. Az édességek megint csak hasznos lenne, és valóban növények is, mert növényes kérdések az Állatok között vannak.
Pszichológia=önismeret itt.
A flozófiát a humorba rakod?????? És elökörködik:O:O
Az édességről még nem jutott eszembe, hogy növény...
Tisztelt Kérdező!Ha te csak fele annyira lennél hülye mint mi válaszolók akkor aki poénra vette a válaszadást arra max.a vicces jelzőt akasztottad volna és nem lehülyéznéd.
Apropó--lenne nekem is egy kategóriajavaslatom::Kérjük hogy legyen egy olyan kategória ahol a föltett kérdésre a:"Ti mind hülyék vagytok" a helyes válasz.
Ha kiirsz kérdést akkor légyszi több tiszteletet tanusitani annak irányába aki vette a fáradságot és elolvasta amit leirtál.Kösz ha elolvastad!!
Igen, elolvastam, és azért hülyéztem le, mert az is. Vicceskedni menjen a humorba!
"A T.módit meg kérem legyenszives a kérdésedet áttenni a humor kategóriába,hiszen oda való!"
Nem oda való.
Hogy jön az édesség a növényhez? Ezt nem értem, bocs. Az első válaszoló vetette fel a növény dolgot, én arra válaszoltam. Önismeret=pszichológia? Tehát, a "férjem energiavámpír" az önismereti kérdés? Az, hogy "miért ilyen a húgom, nem lehet megvígasztalni?" önismereti kérdés? Akkor esetleg a pszichón belül lehetne az általad említett kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!