Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez bug lenne a gyakori rendsze...

Ez bug lenne a gyakori rendszerében?

Figyelt kérdés

Ha a megválaszoltjaim közt törölnek egy kérdést, amiben volt még a számomra új válasz, akkor a "Megválaszoltjaid" pont mellett ott marad egy szám (egy ilyen kérdés esetén az '1'-es).

Akkor is ottmarad, ha mindent megnéztem, ugye a töröltet nem tudom megnézni, így sosem lesz többet nulla.

Egy további kérdés:

A számra rámehetek, akkor táváltozik piros gubiccsá x-szel, amire ha kattintok, "Biztos, hogy törölni akarod az összes Friss jelzést erről az oldalról?" a válasz.

Ilyenkor ha igent mondok, mi történik? Csak a szám törlődik, vagy a megválaszoltak listáját is törlöm?

ápr. 11. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szám törlődik (nullázódik), utána újra megkapod az értesítést a következő alkalommal. Hogy ez hiba-e vagy szándékos, nem nyilvános infó (egyszerre mindkettő, mert a funkciója szerint minden új tartalomról kapsz értesítést; egyben hiba is, mert ha már nem létezik az új tartalom akkor feleslegesen értesítő róla).

A megválaszolt kérdéseket csak a Megválaszoltjaid menüből tudod törölni egyesével.

ápr. 11. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Kiküldött értesítést nem von vissza az oldal, mindig beragad. Csak te tudod törölni, pont úgy, ahogy leírtad. A megválaszoltjaid listájának ehhez nincs köze, azt nem tudod törölni így.
ápr. 11. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm a válaszokat. Így nem akkora probléma, nem akartam rákattintani, nehogy törlődjön minden.
ápr. 11. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Miaza gubiccsá?
ápr. 12. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:
ápr. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!