Mikor lesz már új designja a Gyakorikérdéseknek? A mostani olyan gagyi
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 15:06
1/15 anonim válasza:
Én is remélem, hogy nemsokára lesz új design :D
Ezzel sincs bajom de egy kis változatosság nem ártana :D
2/15 anonim válasza:
ha nektek nem a tartalom a lényeg, ne használjátok
ez a mostani pont jó
3/15 anonim válasza:
szerintem meg a mostani tökéletes, átlátható, kellemesek a színek, nagyon remélem nem lesz új design soha. inkább ha már nagyon változtatni akarnak, új funkciókat kellene létrehozni, vagy pl. a keresőt finomítani, stb.
4/15 anonim válasza:
de nekem így ahogy van remek amúgy. nem a designról szól az oldal.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom, én szeretem ezt a design-t. Egyszerű és gyors.
Inkább az összetett kereső hiányzik, valamint hogy magunk menedzselhessük a kérdéseket, pl. elmenteni ami tetszik, de úgy, hogy meg is találjuk, stb.
6/15 anonim válasza:
igen ilyen kedvenc kérdések tényleg jól jönne, mert így may annyit lehet hogy beírsz valamit vagy bejelölöd az email értesítőt a kérdés alatt, na de az csak sokkal később jön minthogy új válasz lenne...
8/15 anonim válasza:
Lehetne róla szavazást tartani, hogy megváltoztassuk-e a hátteret és ha az igenek győznek, akkor egy másik szavazásban meg azt, hogy milyen színű legyen.
9/15 anonim válasza:
Remélem nem elsz....
Egyszerű és áttekinthető a mostani. Nem kell közösségi oldalt varázsolni ebből, nem arra van.
10/15 anonim válasza:
Legalább ezt az undorító Times New Romant lecserélhetnék. Egyszerűen irritál ez a betűtípus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!