1/8 anonim válasza:
Ajaj, mit csináltál, hogy ez a veszély fenyeget?
2/8 anonim válasza:
Nincs darabszámban megadva. Ha sikerül olyan tartalmat elhelyezned aminél nincs mérlegelési lehetőség, akkor az első után tiltanak. De erre van a szabályzat, ezért kell elfogadnod és elolvasnod már a regisztráció során, hogy tisztában legyél ezekkel a korlátozásokkal és következményekkel.
3/8 anonim válasza:
Én pl 5-ös szinten vagyok, amire azt írja, a törölt kérdéseim/válaszaim aránya maximum 3% lehet.
4/8 anonim válasza:
#3: az csak a szinteket befolyásolja, nincs automatikus tiltás, ha meghaladod a százalékot. Csak visszaesel egy szintet.
5/8 anonim válasza:
Igen, de a szintvissaesés korlátozás. A szint korlátozza, hogy ki, mennyi időnként mennyit írhat az oldalra.
A kérdésben nem tiltás szerepelt.
6/8 Mad Max2 válasza:
Ha a fideszt szapulod akkor gyorsan tiltanak
Szerintem ez nem titok de itt sokan vanank akik már vagy 10-20 szor is ki lettek tiltva, újra regiznek azt kész:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha nem provokálsz szándékosan, ez a veszély nem fenyeget.
8/8 anonim válasza:
Akármi lehet. Tegnap egy felhasználót töröltek mert egy kérdése alatt teljesn kifordult magából, olvasni is ijesztő volt. Akik ugyanazt a kérdést írják folyton és ugyanazt törlik, az is hamar repül az oldalról. Szerintem hosszabb ideig marad aki belekerül 1 vitába néha a kérdés alatt és van 1-2 kérdése amit törölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!