Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hanyas szintű vagy Gyakorin?...

Hanyas szintű vagy Gyakorin? Hány kérdésed és válaszod van, mennyi a válaszhasznossági %-od?

Figyelt kérdés

dec. 12. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Mivel 5 szint van, ezért ötös.
dec. 12. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
5-ös szint, 6405 (ezzel már 6406) válasz, 41 kérdés, és a válaszaim hasznossága százalékosan kifejezve 74.
dec. 12. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Aktuális szinted:

5

Regisztrációd legalább 180 napos.

Válaszaid száma legalább 250 (54928 válaszod van.)

VAGY

Kérdéseid száma legalább 50 (325 kérdésed van.)

Válasz hasznossági százalékod legalább 70% (jelenleg 78%)

Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 1%)

dec. 12. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Kb. hetente valaki kiírja ezt, de minek?
dec. 15. 11:03
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom kíváncsiságból csak úgy. Hetente változnak az emberek statjai az oldalon, főleg ha nagyon aktívak.

Szint: 5

Kérdés: 140

Válasz: 17809

dec. 15. 12:55
 6/13 gergelice16 ***** válasza:
75%

Aktuális szinted:

5

Regisztrációd legalább 180 napos.

Válaszaid száma legalább 250 (760 válaszod van.)

VAGY

Kérdéseid száma legalább 50 (16 kérdésed van.)

Válasz hasznossági százalékod legalább 70% (jelenleg 74%)

Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 1%)

Hát az előző válaszolókhoz képest én kishal vagyok... A hasznosságom egyébként azért csak 74%, mert gyakran megírom a véleményemet olyan kérdéseknél is, ahol tudom, hogy mindenki lepontoz engem :D

dec. 17. 11:51
 7/13 Senior Séf ***** válasza:
88%
Soha nem néztem. Nekem elég, ha (legalább elhiszem), hogy segítettem valakinek.
dec. 17. 17:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy van valakinek valami tippje, hogy hogyan tudnám gyorsan a válaszhasznosságomat növelni? Sajnos mindig lepontoznak páran, ezért nagyon lassan növekedik, ha egyáltalán...
dec. 19. 10:12
 9/13 gergelice16 ***** válasza:
79%

#8 Kerüld az olyan témákat, ahol biztosan lepontoznak, bármit írsz. Ilyen például a politika, vagy a megosztottabb erkölcsi kérdések, mint pl. az abortusz stb.

Azt is észrevettem, hogy a rövidebb válaszokat sokkal jobban értékelik, gondolom azért, mert a hosszabban kifejtett válaszokban általában találnak egy kis részt, amivel nem értenek egyet.

Másik lehetőség, hogy olyan témákban írsz, ahol biztosan jó választ adsz. Én például a matek-fizika házifeladatokban mindig tudtam segíteni (bár a házifeladatoknál inkább az útmutatás segít, nem a konkrét válasz megírása).

Egyébként szerintem ne a válaszhasznosság legyen a célod, sokkal inkább az, hogy másoknak segíts, ahogy #7-es is írta. De ha így teszel, biztosan a válaszhasznosság is alakulni fog idővel...

dec. 19. 13:53
 10/13 A kérdező kommentje:

9# Főleg Emberekbe szoktam írogatni, mert érdekel az emberi jellem, személyiség, az emberi viselkedés.. A többi topik annyira nem izgat, a Politikába írok nagy ritkán, meg a Szexualitásban vagyok még aktívabb.

Azért bosszantó a sok lepontozás, mert így sohase fogok szintet lépni (most 4-es vagyok és szeretném elérni az 5-ös szintet), de nemhogy szintet ugranék, a sok hülyétől lehet még visszaesek a 3-asra.

dec. 19. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!