Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan MAGYAR ChatGpt...

Van olyan MAGYAR ChatGpt detector ami tényleg kijelzi az AI tartalmat?

Figyelt kérdés

Srácok egy hete kutatok ezügyben, és arra jutottam hogy nincs. Végig néztem min. 20 AI Detector-t és egyik sem képes felismerni a magyar AI tartalmat.

Mindet teszteltem valós AI tartalomra valamint én általam írt szövegre, és egyszerűen nem képes megkülönböztetni.

Félreértések érdekében leírom hogyan használom:

- Nem egy kérdést teszek fel neki, pl: írj a világháborúról, és a beadott szöveget bemásolom, NEM!

- fogalmazásra használom kizárólag

- én irok egy bekezdést ( saját gondolat, saját vélemény) de nem tetszik és megkérem hogy fogamazza át, ezt vagy ebben a formában beteszem vagy még kiegészítem.

- egy-egy forrásból egy-két mondatot kiragadok, nagyon maximum 1 bekezdést és azt adom neki, hogy fogalmazza át, mert igazából ugyan azt írnám le. Hasonlóképp van hogy kiegészítem, de van hogy nem.

Ja persze én is félek hogy kiszúrják, de amugy srácok, volt aki így bukott le? mert eddig csak íjjesztgetéseket hallotam.

Ha van olyan AI detector ami kiszúrja, vegy egyéb BEVÁLT program ami segít a humanizálásban akkor megköszönném ha segítenétek.

(Hallásból annyit tudok, hogy a magyar nyelv miatt nem szúrják ki, angol szövegen azonnal kiszúrnák, de még nem jár ott a technika)

tegnap 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ellentmondásos az egész, mert az Ai detectornak is Ai-nak kell lenni, de mivel a másik Ai is Ai így rákényszerül a fejlődésre.

Kiadsz neki egy olyan promtot, hogy fogalmazz úgy, hogy ne ismerje fel az Ai Detector.

Magyar nyelven viszont nem is olyan hatékony még az Ai, ezért angolul használva és átfordítva azt a jó isten se mondja meg, hogy nem Te írtad.

Itt jön az emberi tényező a képbe - ugyebár mindig a user a leggyengébb láncszem a gépezetben - ha nem vagy tisztában azzal, hogy mit írtál, mikor és nem tudsz érvelni mellette, akkor lebukhatsz.

tegnap 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!