Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem kezd kihalni...

Csak szerintem kezd kihalni ez az oldal?

Figyelt kérdés
Mostanában feltűnt, hogy egyre kevesebb a kérdés, a válasz. Több órák telnek el kérdések között még nap közben, volt hogy a családi kapcs.kat-ban fél nap is eltelt mire új kérdés érkezett. Nem látok már olyan felkapott kérdéseket amikre 100-nál több válasz is érkezik, mostanában csak 50-60-ra ugrik a válaszok száma ilyesmi kérdéseknél. Néha úgy érzem mintha csak én lennék az oldalon. Van, hogy hiába írok ki kérdést nagyon sokáig nem jön rá válasz ha jön is az egy semmit mondó troll válasz pedig tökre értelmesen írtam a kérdéseimet mégis. Ennyire nincs élet az oldalon vagy rossz időkben nézem az oldalt, rossz kategóriákat nézek? Nem vagyok függő mielőtt bárki ezzel vádolna, csak néha ha feljövök, itt vagyok egy darabig és valóban feltűnik ez a holt tér vagy minek mondjam. Más is érez így? Miért lett ilyen kihaltság az oldalon?

tegnapelőtt 23:58
 1/4 Szabi15 ***** válasza:
Nekem nem tűnt fel, ennyit nem használom, kb havi egyszer egy órát. Remélem nem fog kihalni, erre a havi egyre azért szükségem van. De több még nem kell. Egyébként bennem megfogalmazódott pár napja, hogy a ChatGPT meg a hasonlók szerintem vissza fogják vetni itt a forgalmat, lehet hogy erről van szó és jól érzékeled. Én erre tippelnék.
tegnap 03:07
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

"feltűnt, hogy egyre kevesebb a"

Véletlenül se nézd meg a statisztikákat. Azokból nem feltűnik, hanem egyértelmű ez.

tegnap 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Milyen statisztikákra gondolsz? Hol lehet megnézni?
tegnap 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Főoldal, jobb felső sarok.
tegnap 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!