Hogyan lehet a moderátotokat kijátszani?
Úgy értettem, hogy vannak kérdések, amiket nem ok nélkül teszek fel a nem a kérdéshez tartozó kategóriába, mert tudom, hogy ott sokkal több válaszoló van és kapok válaszokat, de a moderátorok mindig átteszik a helyes kategóriába.
Csak az a gond, hogy vannak olyan kategok, ahol szonte alig vannak válaszok, van néhány kérdésem, amit már 2 hete tettem fel és válasz semmi... :S
tegnap 17:25
Csak egyetlen egyszer lehet kiemelni a kérdésed.... :S
Te nagyon szerencsés, az még nem jutott eszedbe, hogy az embereket zavarja a rossz helyre felrakott kérdésed?
Mindenki abban a kategóriában válaszol, ami őt érdekli, ha te csak azért teszed fel szándékosan a rossz kategóriában a kérdésed, mert ott több ember fogja látni, az vegytisztán SPAM.
Olyat tukmálnának rám, amit nem akarok. Tehát kéretlen.
Példának véve, ha mondjuk a kismama topikban van 60 nő, míg a taxidermiás (állatkitömés) kérdésed csak olyan kategóriába fér bele, ahol 2 ember van, akkor rosseb a taknyonbašzarintott gyépés fejedbe, igenis a 2 emberes topikba told fel, ne pedig a kismama topikba.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!