Pest megyében drogambulancia, akik elnézőbbek tapasztalatok alapján?
Sziasztok! Májusban elkaptak 20g fűvel, most voltam bent és mondták hogy akkor kezdődhet az elvonó, kell keresnem drogambulanciát.
Munkahelyen nem szeretnék hetente/kéthetente szabit kivenni, nem is nézik jó szemmel.
Már teljesen tiszta vagyok, akárhányszor vehetnek tőlem vizelet mintát nem érdekel, mert tényleg tiszta vagyok, az is leszek.
Olyan is jó lenne, hogy munka után (4-5) után tudnának fogadni. Illetve vannak külföldre kiküldetések is munka miatt, általában 2 hetesek, de van amikor 1 hónap.
Szóval tudtok valami drogambulanciát ajánlani, akik tapasztalatok alapján elnézőbbek esetleg, meg lehet velük beszélni a dolgokat, hogy mikor érnék rá, stb...?
Tudom, hogy nekem kell hozzájuk alkalmazkodnom, de akkor is.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
"amit mas országban már legalizaltak"
El lehet takarodni oda, legalább kevesebb féreg marad itthon.
Igazad van, ne haragudj. Most viszont told le a kétlittyós borokat, mert ideje pihenőre térni.
Kérdező, az eltereles elvi lényege, hogy segítsen abban, hogy ne ess vissza. Nem hiszem, hogy cél lenne, hogy ne vegezhesd normálisan a munkád. ( az más dolog, hogy elterelesen sokszor komoly kontaktcserek történnek:D)
Nagyon köszi a válaszokat! #2,4,5
#1 Képzeld, olyan drogos söpredék vagyok, aki 21 évesen bejárta fél Europát, voltam 3 különböző kontinensen, teljesen önerőből, 0 szülői segítséggel.
Olyan drogos söpredék vagyok, hogy a nyomozók és a rendőrők mondták akik kihallgattak, hogy nem értik miért nem legális már.
Olyan drogos söpredék vagyok, aki azóta 1 szálat nem szívott el, mert tudtam magam fékezni. Fél év telt el, simán rágyújthattam volna mivel kiment volna a szervezetemből.
Kicsit vicces, hogy olyan dologért büntetnek, ami nő az út szélén, nemde?
De nyugodj meg, remélem mihamarabb eltakarodok ebből az országból, kevesebb drogos söpredék lesz.
Neked gondolom príma ország, a városkádba születtél és halsz is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!