Történt már olyan valakivel itt az oldalon, hogy egy illető az őrületbe kergette?
Ritkán jutok vissza általam megválaszolt kérdéshez, így tudomásom sincs arról, ki mit ír rá. A |Megválaszoltjaid|-nál ott van 99+ jelölés, nem hogy nem nézegetem a későbbi válaszos kérdéseket, még az értesítést sem törlöm, elfér ott. Kérdés kiírásának időpontja szerinti rendezést választok, így az új válaszok miatt nem gabalyodik a sorrend. Az általam látogatott kategóriákban a friss, 24 órás jelölésű kérdésekből nyitom meg azt, amelyik érdekel.
Üzeneteket meg nem is nézem, rá sem kattintok, el nem tudom képzelni, hogy lenne emiatt bármi olyan kihagyásom, ami rosszul érinthetne. Az oldal használata sem követeli meg, hogy foglalkozzam üzenetekkel.
Ha valahol rossz hangulatú helyzet alakul ki, otthagyom, nincs nekem rendcsinálási feladatom, de lehetőségem se. Akik nem tudják otthagyni a „csatateret”, azoknak megjelenik itt kérdés formájában a sirámuk, hogy mindenki csak bántja őket, vagy a lázongásuk a kérdésük, válaszuk törlése miatt. Ha olyan kedvem van, megnyitom ezeket, esetleg írok egy nekik bizonyára nem tetsző választ, és már ott se vagyok, vagy meg sem nyitom, mert nem érdekel, pontosan mi van bennük.
Az időnként adódó, hasznomra levő válaszokat kimásolom, „elcsenem”, van, amit szinte naponta használok.
Én most állok hadban egy komplett idiótával, egy pár szavas mondatomtól teljesen befrusztrálódott, egy komplett regényt írt, de a lehető legalázóbb, sértegetőbb verzióban.
Annyit kérdeztem vissza, mivel totál szakmabeli vagyok, hogy ugyan már, ki pontozott le 0-ra?
Erre tételesen elkezdett okoskodni a 2 mondatomon a csávó...
Na az előbb írtam neki egy litániát, de még privátban is elküldtem az anyjába.
Pedig én se nagyon szoktam visszanézni a válaszom utáni üzeneteket.
Tényleg komplett elmebetegek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!