1/9 anonim válasza:
Eszméletlen ritkán használom. Már régóta megvan a profilom de volt h évekig be se léptem 😂
2/9 Gál Gábor 2024 válasza:
A kezdetek óta. Volt néhány kihagyás, de napi rendszerességgel.
3/9 Indián Srác válasza:
2015 ót vagyok aktív, előtte csak nézelődni jártam fel. Változó mennyire vagyok aktív, néha napi szinten, aztán hónapokig fel se nézek. Töröltem is már magam, aztán újra visszatértem.
4/9 anonim válasza:
2010 óta, de volt néhány éves szünet, amikor egyáltalán vagy csak nagyon ritkán jöttem fel. Ezt leszámítva szinte naponta itt vagyok. De hogy mennyire aktívan, az változó. Meg az is, hogy csak olvasgatok vagy válaszolgatok is a kérdésekre.
Nekem sem az első profilom már. Sajnálom is az elsőt, hogy töröltem a bő 10 éves profilt. :D
6/9 anonim válasza:
8 éve regisztráltam.
Régebben csak ha kérdésem volt vagy valaminek utána akartam olvasni, akkor jöttem fel.
Az utóbbi 1 évben napi szinten.
7/9 anonim válasza:
Kb 4 éve.
1-2 naponta felnézek, de már nem vagyok olyan aktív mint régen.
9/9 anonim válasza:
13 éve.
7000+ válasz
2500+ kérdés
4-es szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!