Michael The Siren kérdése:
Mikortól lesz kiértékelt valaki válasz-hasznossági szintje??
Figyelt kérdés
aug. 28. 15:05
2/7 A kérdező kommentje:
Köszu
aug. 28. 15:13
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi*
aug. 28. 15:13
4/7 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy amikor az értékelök összesen elérik a 100%-ot, általában így jelenik meg 2-3- értékelö után a hasznosság, ha erre gondolsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen erre
aug. 28. 15:22
6/7 anonim válasza:
125%-ot kell elérnie az értékelők értékelési százalékának összegénél.
7/7 anonim válasza:
Amit ezzel kapcsolatban jó régen találtam, az egy 2008. októberi válasz, amit a szövege alapján a Gy.k.-tól írt valaki: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__93493-m.. (1-es válasz)
Ebben az van, hogy „Egy válasz mellett csak akkor jelenik meg a válasz százalék, ha összeadva az azt értékelők válasz-értékelés százalékait legalább 125% jön ki. Azaz legalább ketten osztályozniuk kell a választ, hogy egyáltalán kiírjuk a százalékot, de ha ők alacsony válasz-értékelés százalékkal rendelkeznek, lehet hogy további értékelőkre lesz szükség.”.
Hogy így van-e még, azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!