Ki az aki állandóan lepontozza a válaszokat ami egyébként jó? És miért? Lehet ezt jelenteni itt gyakorin?
Igen sajnálatos dolog.sokszor találkoztam vele hogy jó válasz is nullás.
Valaki sportot űz belőle.
Sokan vannak úgy vele hogy ha az ő válaszát lepontozzák, akkor bosszúból ő is azt csinálja a többi válasszal.
Van aki "hobbiból" szereti lepontozni a többieket függetlenül attól hogy a kérdés szempontjából jó választ adtak.
Ha valaki „minden egyes választ le pontoz”, akkor hogyan lehetnek 100%-ra értékelt válaszok? Például: [link]
És ha jelented a moderátoroknak, akkor hogyan bizonyítod, hogy aki számára nem hasznosnak jelölte a választ, annak a számára valójában hasznos volt?
Ment mindenkinek a zöld kéz.
Kedves utolsó! Pl. Valamelyik nap valaki kérdezte, hogy a zöldbabfőzelékje miért keserű, leírta a receptet, hogy miket tesz bele, nekem feltűnt hogy sok a babérlevél. Ezt le is írtam hogy SZERINTEM sok a babérlevél bele mert én nem teszek bele annyit és nem keserű illetve mivel a férjem laktóz érzékeny de a zöldbabot szereti kénytelen vagyok rántással készíteni hogy legyen egy jó íze (legalábbis számunkra). Na most amiért leírtam hogy SZERINTEM mi a gond, és ÉN hogy készítem és miért, le lettem pontozva a béka feneke alá, holott csak az én variációmat írtam le. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!