Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy valami...

Miért van az, hogy valami tényleges problémám van (pl számítástechnikai), akkor sokszor még válasz sem érkezik a kérdésre, de ha csak unaloműzés gyanánt dobok fel egy kérdést, rengeteg válasz érkezik a semmiről?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire hasznos ez az oldal?

És szerintetek melyik a leghaszontalanabb kategória? Szerintem a Számítástechnika, na ott még értelmes válasszal nem találkoztam, csak kötözködéssel meg flegmázással.

aug. 23. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Értelemszerűen bonyolultabb, szaktudást igénylő témában kevesebben tudnak válaszolni, mint egy átlagos kérdésre.

Hasznosságot tekintve régen sokkal jobban pörgött az oldal, mára már kevésbé.

Leghaszontalanabb kategóriát passzolom, ami nem érdekel, azt nem nézem.

aug. 23. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Semmilyen témákhoz a semmilyen emberek is hozzá tudnak fűzni dolgokat.

Sok esetben pedig a kérdezők egy jelentős része ostoba és megfelelő kategóriába se tudja rakni a kérdését. Úgy persze, hogy nehezebben kap választ, mert nem a megfelelő célközönségnek dobja ki kérdését.

Manapság pedig google, ai segítségével előbb találsz megoldást, infót sok esetben. Szakmabeli témákban is.

aug. 24. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Jómagad se a legjobb #-eket használod itt se...
aug. 24. 01:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos, hasznos az oldal, valamennyire. De én is tapasztaltam, hogy ha valami tényleges komolyabb kérdésem lenne, arra épp csak jön válasz, vagy nem is kapok rá. A megosztó kérdésekre, vagy lényegtelen kérdésekre jönnek leginkább a válaszok. Az emberek lazulni, kikapcsolódni jönnek, dumálgatni, tehát jobban hozzá szólnak a laza könnyed témákhoz.
aug. 24. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez van pl. angol fordítási kérdésekben. Amíg kötekedni, okoskodni kell, semmi gond, viszont amikor érdemben kéne megválaszolni egy nehéz kérdést, már megáll a tudomány.

Ez egyszerűen azért van, mert nagyon kevés igazi hozzáértő, a többség csak nagy pofával átlagos képességekkel okoskodik. Mondjuk ez a magyarokra általánosan is igaz, nem csak itt.

aug. 26. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!