Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Le tudom tiltatni egy kérdésem...

Le tudom tiltatni egy kérdésem ha pl. elkezdek csúnyákat írkálni alá? Elég személyes kérdés. Ha egy ismerős olvassa, egyértelmű lesz hogy én írtam és rájöttem hogy ezt nem szeretném.

Figyelt kérdés

júl. 27. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valszeg ismerosod nem gyakorin el.
júl. 27. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
1: Köszi a választ, de tudom hogy vannak akik szeretik a gyakorit. Van olyan Hölgy ismerősöm akinek ez a hobbija. + Tudják rólam is hogy szeretek itt kérdezgetni, válaszolgatni. Tudom hogy furcsa hobbi, de kikapcsol. Olyan is volt hogy egyfajta baráti poénból nézegették a kérdéseket, hogy mit kérdeztem én. Van egy egyedi stílusom. Nem zavart, akkoriban kevésbé intim dolgokat kérdeztem. Jó poén volt. De ezt a kérdést úgy érzem nem kellett volna feltennem. Vagy legalább nem ennyi konkrétummal. Ha véletlen elolvassák, teljesen egyértelmű lesz hogy én tettem fel.
júl. 27. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak a moderátor tud törölni kérdést és választ. Nem olvastad el a szabályzatot? Részleges korlátozást ő sem tud varázsolni.
júl. 27. 15:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Jah és a barátaim tudják milyen élethelyzetben vagyok. Tudják hogy sokszor itt kérdezgetek. Lehet kíváncsiságból ránéznek gyk.-n az adott témára. Most ennek nem örülnék.
júl. 27. 15:12
 5/11 A kérdező kommentje:
3: Nem olvastam, de jogos a felvetés, kéne. Szerinted törli a kérdést ha elkezdek alatta káromodni mint a kocsis, vagy nem? Ha nem, akkor csak még kíosabb lenne. :-D
júl. 27. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a módja. Azzal az egész regisztrációd repülhet. Írsz az info@gyakorikerdesek.hu címre. Megjelölöd (linkeled) a kérdést, és hogy mit szeretnél. És legyél megfontoltabb a jövőben.
júl. 27. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár 2 olyan kérdésed is van, amit láthatnak az ismerőseid és beazonosíthatnak. 😄

Amúgy nem kell káromkodni a kérdés alatt, helyette írj a modiknak. Vagy törlik, vagy tanulópénz és így jártál.

júl. 27. 15:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Írok mailt. Igen, mostmár 2 buta kérdésem van. Ezt viszont vállalom. Tudják hogy néha kicsit megfontolatlan vagyok. XD Ha ez alapján beazonosítanak, max megkérdik mi volt amit így titkolok. Én majd nem mondom meg. Ezzel együtt tudok élni. :-)
júl. 27. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Sikerült töröltetni?
júl. 29. 11:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Jah, végül úgy voltam vele hogy nem zavar annyira. 😅 Meg kaptam sok hasznos választ. Azért még egyszer jól jöhet az infó.
júl. 29. 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!