Tényleg fel lehet itt ismerni anonim emberek válaszait/kérdéseit?
Igen.
Engem is fel lehet. Fordult már elő, hogy belekötöttek a válaszaimba általában ugyanabban az időben és ugyanolyan stílusban, ugyanolyan válasz értékeléssel. Gondolom a másik fél is rájött, hogy mindkét kérdés alatt ugyannak a személynek szólt be.
De egyébként, ha sokat vagy itt akkor fel lehet ismerni azokat a kérdéseket amiket általában ugyan az a személy ír ki, mert a stílus árulkodó.
Persze, amikor sokadjára jön ugyanaz a hibásan feltett, teljesen értelmetlen kérdés.
A kapcsolatok kategóriába volt jó pár ilyen.
A szerető mániás nő aki évek óta szerető, de már mindenki szemszögéből kiírta a kérdéseit.
Az ex-ét évek óta sirató nő akinek az exe őt nem szerette de az új nővel rögtön gyerek.
A lány akit egy férfi zaklat.
A férfi akit lehúzott egy nő..
Most újabban egy nő aki már 30x kérdezte meg mit jelent, ha valaki megfogja a kezét vagy ha a szemébe néz..
Ezeket azonnal felismerni, rendszeres kérdések...
Ja👍
Van egy hozzászóló, aki azt hiszi, a női válaszolók egy része nem is nő, csak annak adja ki magát.
Meg van egy másik, aki szerint őt lesi a jóképű, szemüveges fiú a lépcsőházban, pedig észre sem vette. 🤣
jah...
imádom amúgy...
akik kiírják a végére h xy éves/N a többségük pasi
Persze. Vannak sablonok
Van a Comfixes pali.
Van a “ mi történne ha reggel nem pisilnél” emberke
A kis farkú
Staff
Az egri srác aki 20 éves és szeret motorozni
Stb
Hát engem nem ismernek fel.
Ha válaszolok és nem írom oda hogy ffi, akkor már jönnek a privátok.
" Te édes hogyan és miért ?"
Írtam már nekik hogy dugd fel magadnak, erre jön a káromkodás hogy mégis mit képzelek.
Aki nem csak átsuhan a szövegen, hanem figyel is az simán kiszúrja.
Az egyik csaj is anonimra váltott és akárhol ismét témába vágó hülyeséget kérdezett csak annyit írtam:
XY, megint hülyeséget kérdezel. Meddig fojtatod még?
A kommentbe reakciója:
Honnan tudod, hogy én vagyok?
Szegényt nem az esze miatt fogják elrabolni. Publikusan alátámasztotta, hogy ő az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!