Mik ezek a fantom új hozzászólás jelzések?
Figyelt kérdés
Belépek, látom, hogy a Megválaszoltjaid mellett ott van a kis kék egyes. Kattintok, de egyik kérdésnél sincs ott az 1-es, pedig ötven oldalt visszalapoztam, és már 21-eseknél jártam.
Már volt egyszer-kétszer ilyen, de akkor pár oldalt visszalépve megtaláltam őket, de most sehol semmi.
Miért jellenek meg ezek így, hetekkel, hónapokkal vagy évekkel később olvasatlanként? Miért nem rakja akkor az első helyre őket?
jún. 9. 13:02
1/6 anonim válasza:
Más oka van, mint amire gondolsz: az előző látogatásod óta érkezett új hozzászólás egy kérdésre, de azt a következő látogatásig közben törölték. A rendszer nem vonja vissza a már kiküldött értesítőt, azt kézzel kell törölnöd a karikában lévő számra kattintva.
2/6 A kérdező kommentje:
De amikor meglettek csak oldalakkal előrébb, akkor mi volt? Mert azokban semmi kényes nem volt, amiért törölhették volna őket.
jún. 9. 14:17
3/6 anonim válasza:
Lehet a kérdések listázása volt kiírás szerint rendezve az utolsó válasz helyett.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindig az utolsó válasz alapján listáz.
jún. 9. 14:46
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy félrenyomtál valamit. Ellenőrizd!
6/6 anonim válasza:
Nem nagyon lehet értelmet találni az oldal müködésében. Valószinűleg csak véletlenszerűen történek a dolgok, összevissza törlödnek kérdések válaszok, regisztrációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!