Igaz, hogy a gyakorikerdesek.hu a végét járja?
Amúgy ha véletlen bekövetkezik, valamikor évtizedek múlva :), ez a tragikus pillanat :), szerintetek hogy fog történni? Egyik napról a másikra nem fog megnyílni az oldal?
Mennyire kell egyáltalán lemennie a látogatottságnak ahhoz, hogy megszüntessék?
Nagyon egyetértek #10-el, hogy túl régi múltja van ahhoz, hogy megszűnjön. Valóban szinte már hozzá tartozik a magyar internettörténelemhez. Nagy kár lenne érte. És akárhogy is nézzük, szükség van egy ilyen jellegű oldalra. Akár az anonimitását nézzük, akár hogy kérdésekre kaphat választ az ember, akár azt, hogy ez által kicsit beszélgetni is tud másokkal. És főként így, ebben a formában ahogy a három adja az oldal jellegét.
#11 Én két elképzelést látok, ha megszűnne.
Vagy ahogy te mondod, egyszer csak lejárna a domain élete, és eltűnne az oldal, vagy kiírnák a főoldalra, hogy x dátummal az oldal megszűnik, és köszönik a sok éven át feltett kérdést és választ minden felhasználónak.
Én sajnálnám.
Egyrészt hasznos oldal, és tényleg jó, hogy anonimként is lehet írni, illetve, ha megnézzük, hogy a 2010-es évek elején mennyi vicces kérdés, és válasz vált a humoroldalak rendszeres tartalmává. Lehet az utóbbi nem az oldal célja, de rengeteg embernek okozott szórakoztató pillanatokat.
Amit én szeretek ezen az oldalon, hogy egy kérdésből kimenően, lehet fejtegetni egy témát, vitatkozni, társalogni. Ezt elméletileg tiltja az oldal, de szerintem pont az ilyen társalgások tartják az életet az oldalban, és úgy is veszem észre, hogy a moderátorokat sem zavarja, amíg valaki nem megy túlzottan a színvonal alá, ami miatt tiszteletem a moderátoroknak. Úgy tekintek az oldalra, mint egy afféle fórumra.
Az biztos, hogy legalább 10 éve erős lejtmenetben van, jóval kevesebb a kérdés/válasz, a színvonal-csökkenésről ne is beszéljünk.
Ha vmi kíváncsi vagyok, már inkább máshol kérdezem, ide max. irodából írogatok néha.
És pont ez a mai állapot oka. A rengeteg troll így került az oldalra. Lehet akkor vicces dolog volt, meg jó volt úgy reklámozni, vinni a hírét az oldalnak, de lássuk be, ezzel be is vonzották az olyan felhasználókat akik csak amiatt jöttek, hogy jajj itt milyeneket lehet ökörködni, trollkodni. És ezzel űzték el a normális felhasználókat. És most élvezhetjük az eredményét. És főként emiatt elmélkedünk azon, hogy vajon mikor és hogy fog megszűnni az oldal. Hurrá.
szerintem a trollkodásnak semmi köze a mémekhez. amíg hülye, "magas labda" kérdések lesznek, addig lesznek vicces válaszok is.
ha az oldalt ha falhoz állítja a forradalom, majd elmorzsolok egy könnycseppet, hogy milyen nagy segítség volt ez a magyar családoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!