Volt már olyan, hogy vélhetően rólad szólt egy kérdés?
Tehát olvasva azt sejtetted, esetleg később egyértelműen bebizonyosodott számodra, hogy te voltál a kérdés megszületésének oka?
Mit tudom én, pl. arról kérdezett valaki, hogy 2020. november 2-án délután a Nyíregyháza, Kállói úti vasúti sorompónál a piroson atmenő Skodát hogy jelentheti fel (és te véletlenül pont akkor, pont ott, pont ilyet vezettél), vagy 2009-ben az anyukád arról kerdezett, miért nem akarsz kisiskolásként húst enni a parizert leszámítva, majd felnőtt fejjel rábukkantál itt.
Olyan volt, hogy egy választ olvasva úgy tűnt, hogy akár a húgom is írhatta volna, és rólam is szól (valami olyan volt, hogy a nővére nem olvas Leiner Laurát *ez lennék én*, de a húga viszont 11, és már falja a Szent Johanna Gimit).
Persze, ez elég általános, viszont hárman vagyunk lányok, és a mondat minden eleme igaz a családomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!