Hol tudom megnézni, hogy hámy pipás vagyok mások számára?
Figyelt kérdés
A kommenteknél csak mások pipáit látom, a sajátomat nem.2024. ápr. 7. 12:55
1/9 anonim válasza:
Nyisd meg ugyanazt a kérdést privát/inkognitó böngésző módban, akkor kívülről látod a profilodat és értékét. A pipa minden kategóriában más értékkel rendelkezik.
Másik módszer: Toplistás helyezéseid menüben a kategóriák melletti százalék érték is jelzi a hasznosságod arányát.
2/9 anonim válasza:
Ha kijelentkezel, és újratöltesz, akkor sem látod?
3/9 anonim válasza:
#2: A saját pipáidat nem látod a válaszaidban, így van megcsinálva.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Kijelentkezés nélküli módszer érdekelne.
2024. ápr. 7. 15:06
5/9 anonim válasza:
Nem kell kijelentkezni hozzá. Megnyitod a megválaszolt kérdések listáját, ott sorban mutatja melyik kategóriában milyen kérdést tettél fel. Amelyik kategóriáé érdekel, ott a kérdés nyomsz egy jobb klikk/"megnyitás új privát ablakban" (böngészőnként eltérhet a megnevezés) menüpontot, és akkor külső nézetből megnyitja egy másik ablakban.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2024. ápr. 7. 22:20
7/9 anonim válasza:
Én is köszönöm, megnyitottam privát ablakban, és megláthattam a pipáimat.
9/9 anonim válasza:
?? Nem is értem, ez hogy merült fel kérdésként. Kijelentkezik az ember addig, míg megnézi, és kész.
#3 ??? Ha kijelentkezel (ahogy #2 írta) akkor nem különül el a saját válaszod, hiszen külső felhasználóként nézed az oldalt. Nem is értelek téged sem... Butaságokat nem kéne írogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!