Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Más is kapott privát üzenetben...

Más is kapott privát üzenetben otthonról végezhető diákmunka ajánlatot linkkel ?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható ?
márc. 19. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha sunyin, privátban próbálja népszerűsíteni a szolgáltatásait, akkor szerinted mennyire megbízható? Továbbítsd a levelet a modiknak!
márc. 19. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez egyértelműen kártékony program.
márc. 19. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy komolyan vedd az ilyen ajánlatokat.

Egyáltalán nem megbízható.

márc. 19. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Itt a gyakorin?

Készíts képernyőfelvételt a felhasználó neve is látszódjon, és küld el a modinak, hogy ki tudják vágni tiltott tevékenységért. És 99%-ban valószínűsíthető, hogy adathalászatról van szó.

márc. 19. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg csak egy közönséges csalás. Regisztrálsz, fizess be ezt, fizess be azt, aztán mint mindig, cserébe nem kapsz lóf.szt se!
márc. 19. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Itt a 6-os kommentelő? Már ott feltűnt, hogy több mint gyanús a szolgáltatás amit és ahogyan kínálnak. A profilja nincs tiltva, úgyhogy szabadon spamelhet privátban is, míg valaki nem jelenti e-mailben a modoknak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

márc. 19. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelentés és tiltás.

Fasza vírusok, kémprogik lehetősége az ilyen, nem pedig munka.

Sok ostoba ember pedig még mindig hisz az otthonról végezhető, 0 kötelezettségű és tudású munka lehetőségben.

márc. 19. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:

NANE.... ahol kaptad (web-hely) ott jelentsd képernyőképpel, s ne link-kelj!! semmi kat.

szerintem!

márc. 23. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem emberrablók írtak.
márc. 24. 14:19
 10/10 anonim válasza:
Én is kaptam
máj. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!