Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért írják ki ugyanazokat a...

Miért írják ki ugyanazokat a kérdéseket több ember is, hogyha az adott kérdés már ki van írva?

Figyelt kérdés
Miért nem inkább csak simán rákeresnek az adott kérdésre? Amit meg szeretnének tudni.

2024. márc. 12. 07:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mert nem keresnek vissza, vagy mert az arra érkező válaszok nem elégítik ki őket.
2024. márc. 15. 11:48
 32/36 A kérdező kommentje:

Na például! Személyes példa, ami éppen most történt:

Az egyik közösségi oldalon valamit elállítottam és magamtól nem tudtam visszaálítani. Kerestem rá megoldást az oldalon is, de nem találtam. Ki akartam írni kérdést róla, már a hasonló kérdések listájánál tartottam, amikor az egyik kérdést megnéztem és az egyik válaszban ott volt a megoldás és sikerült megoldani az elállítási problémát. És nem írtam ki feleslegesen ugyanazt a kérdést még1×!!! Talán minden embernek így kéne tennie és akkor nem lenne ugyanaz a kérdés 96× feltéve feleslegesen!

2024. márc. 20. 10:22
 33/36 anonim ***** válasza:

Az van, hogy sok kérdésre vagy nincs válasz, a kérdező meg töröltette a fiókját, hogy kérd, hogy kiemelje a kérdést vagy szét van trollkodva a kommentszekció.

Anno én is kerestem egy infót és tökre örültem, hogy ki van írva Gyakorira, de a kommentszekció cdak efy bullshit volt.

2024. márc. 23. 22:04
 34/36 anonim ***** válasza:
Mert a saját helyzetükről szeretnének beszélni.
2024. márc. 25. 09:11
 35/36 A kérdező kommentje:
De ha több embernek ugyanaz a helyzete és más már beszélt róla akkor minek?
2024. márc. 25. 16:50
 36/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, rákerestem arra ott a GYIK-n, hogy "ki ugyanazokat a kérdéseket" és a találatokból láttam, hogy ezt a kérdést, amit most kérdezel, már többször is kiírták.

Példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__108668-..

Akkor kérdező, elmondod, hogy te miért is írtad most itt ezt a kérdést? Elvégre már megkérdezték előtted. :)

2024. márc. 27. 04:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!