A GYK dolgozói miért gondolják, hogy annyira hülye vagyok, hogy elfogadom az fb felkérésüket?
Honnan tudod, hogy az oldal munkatársai akarnak téged egy közösségi oldalon felkeresni? Semmilyen itt megadott adatodra nem tudnak visszakeresni, hacsak nem a polgári neveddel hoztad létre a fiókot, és nem egy olyan tucatnév amiből ezer találatot ad vissza. Ebben az esetben ha privátban beszélgetsz valakivel és látja a neved, akkor ő fog/tud rád keresni más oldalakon, nem a moderátorok.
Ez tipikusan egy olyan kérdés, hogy nem értesz valamihez, nem vagy tájékozott a témában, de olyan magabiztosan állítasz fel belőle teóriákat és gyanúsítgatásokat, hogy azt rossz nézni.
1. A gyk senkit nem hív meg a facebookba, az valami reklámoldal vagy másik felhasználó.
2. A gyk moderátorai tudják, ki vagy a bejelentkezési adataid alapján
Jézus istenem mennyi okos ember.
Akkor pontosítok.
Itt a gyakorikerdesek.hu oldalon kaptam privát üzenetet, hogy csatlakozzak a GYK Facebook oldalához és ott volt a link is a levélben amit természetesen töröltem.
2# Magyarázd el, hogy azonosítanak be? 1. Nem klikkeltem rá a linkre. 2 Ha itt nem saját névvel regisztrálok akkor szerinted hogyan azonosítanak be? Vezesd már le légyszíves mert te annyira okos vagy.
3/4# Azért akarnak beazonosítani mert tudni akarják, hogy ki van a kérdések mögött amiket kiírtam.
5# Ha a bejelentkezési adataim nem a saját nevemet takarják akkor szerinted, hogyan azonosítani be?
Csak annyit tud amit a regisztrációhoz megadtam a valós adatokat nem. A regisztrációhoz tartozó kérdéseket és válaszokat tudják csekkolni, de én nem erről beszélek. A beazonosítás alatt azt értem, hogy felfedik ki van a regisztráció mögött a valós nevemet.
Így már világos?
"3/4# Azért akarnak beazonosítani mert tudni akarják, hogy ki van a kérdések mögött amiket kiírtam."
Még egyszer megkérdem, most máshogy: szerinted kit érdekel, hogy ki vagy te?
Másrészt, mégis hogyan azonosítanának be, ha egyszer az a link közvetlenül a Facebookra visz?
Ez nem így működik. Attól, hogy csatlakozol egy Facebook oldalhoz, az nem lesz összekötve a GYK profiloddal. Te csak egy leszel a többi kedvelő közül, senki nem fogja látni hogy itt milyen kérdéseket vagy válaszokat írsz. A két rendszer nincs kapcsolatban egymással, adatot nem cserél egymással, közvetve és közvetlenül sem tudhatják, hogy egy Facebook felhasználó mit csinál ezen az oldalon.
Nem tudnak beazonosítani téged.
"Itt a gyakorikerdesek.hu oldalon kaptam privát üzenetet, hogy csatlakozzak a GYK Facebook oldalához és ott volt a link is a levélben amit természetesen töröltem."
Azt remélhetöleg tudod, hogy NEM a GYK dolgozói írtak neked, hanem valaki más.
A GYK-tòl jött a levèl.
Ez màr a màsodik eset egy olyan kèrdès utàn ami utàn a nők reklamàlnak..
Hogy azonosìtanak be.
Elküldik a linket, hogy làjkoljam, kövessem az fb oldalukat.
Mivel tudjàk, hogy mikor küldtèk a linket ezèrt aki a következő naookban mondjuk belàjkolja őket vagy követi azt össze tudjàk kötni ezzel a profillal. 100%-ra nem tudhatjàk csak következtetni tudnak.
Eleve nincsen màr facebookom ùgyhogy felesleges pròbàlkozàs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!