Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hanyas szintű vagy Gyakorikérd...

Hanyas szintű vagy Gyakorikérdéseken? Mennyi kérdésed és válaszod van?

Figyelt kérdés
Mire használod ezt az oldalt?

febr. 13. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Hát a lepontozóknak úgy látom vannak... Pillanatok alatt fel is lettek pontozva a többiek meg le.
febr. 13. 15:17
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

// 8-as válaszból: „ezek főkategóriánként változnak (azt hiszem csak főkategóriánként, s nem minden alkategóriánként).”

2024. febr. 13. 14:54

A Gy.k. főkategória és kategória megnevezéseket használ; a gond az, hogy ugyanazt nevezi kétféleképp. A kategóriához használ alkategória fogalmat.

1./ Ha például ezt a kérdést tartod nyitva, vagy csak a Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK kérdéslistát nézed, akkor bal oldalon „Főkategóriák” megnevezést láthatsz; ha rákattintasz, akkor megjelenik az, Állatok, Családi kapcsolatok, Egészség stb., eszerint, főkategória lista.

2./ Ugyanakkor ezeket (Állatok, Családi kapcsolatok, Egészség stb.) másutt kategóriának nevezik.

Tolplistás helyezésidben oszlopcímként, a toplistákban címként: pl. Toplista - Állatok kategória - Az elmúlt 30 nap 500 legjobbja.

3./ Aztán ott a használati útmutató, ahol kategória és alkategória fogalom használat van.

„Először meg kell határoznod, melyik kategóriába és alkategóriába illik leginkább a kérdésed.”

„Ha ismerkednél, társat vagy partnert keresésnél, az Ismerkedés kategóriát használd! A társkereső alkategória is ismerkedésre szolgál.”

Főkategória és alkategória együtt sehol sem szerepel, a főkategória részeit nem nevezik meg; egy kivétellel mindenütt kategória (pl. az Állatok, Családi kapcsolatok, Egészség stb.), és ezekhez alkategóriák (pl. Ismerkedés kategória esetén: Barátkozás, Fogyókúra partner, Sporttárs keresés stb.) tartoznak.

Alkategóriához sehol nem állapítanak meg válaszadási százalékot, így azt valóban nem is tudják mutatni.

(És régen valóban százalékosan volt megjelenítve, nem 10%-os tartományt mutatva, viszont akkor csak egy, összesített válaszadási százalék volt, bárhol megjelenő válasznál az volt látható.)

febr. 13. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:
3%
5-ös vagyok, és jubilálok, 100e válaszom van.
febr. 13. 15:46
 14/19 anonim ***** válasza:
3%
8 132 4 455543 456
febr. 13. 16:23
 15/19 Tevenyereggyarto ***** válasza:
4%

Köszönöm a kimerítő választ. Igen, úgy értettem ,hogy “főkategória” például az Állatok, s azon belül “alkategóriák” a Kutyák, Macskák, Lovak stb. S abban nem voltam teljesen biztos ,hogy például ha valakit lepontoznak a Macskákban az érvényes-e a Lovakban. Gondoltam ,hogy már csak a toplistás helyezések milyensége miatt sem számít mert mindkettő “Állatok”. Ennyire részletesen nem szedik szét.

Egyébként szerintem sok helyen csak simán kategóriát használnak főkategória helyett egyszerűség végett. Mivel úgy is az van “felül”, az az elsődleges. Utána van értelme az azon belülit alkategóriának nevezni, de tovább úgy sincs bontva szóval 🤷

(Igen, a régi rendszerben ha le vagy fel voltál húzva akkor mindenhol azt mutatta. Szerintem a mostani jobb, még ha nem is annyira részletes a lényeget jobban visszaadja).

febr. 13. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
4%
12-es. Én vagyok itt az örökös király.
febr. 16. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:
5/140/1808
márc. 23. 02:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Én 4-es szintű vagyok és az 5-ös szintre gyúrok most. A szükséges kérdés és válaszszám megvan, de valahogy a válaszhasznossági százalék nem nagyon akar feljebb menni, messze még a 70%.. 180 naptól még messze vagyok, olyan 2 hónapos lehet a fiókom.
máj. 22. 06:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos itt trollkodasbol direkt lepontoznak elég sokan
máj. 23. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!